EXCLUSIV | FANII CS U Craiova vor fi în al nouălea cer! Ionuț Stroe: ”Acest club continuă activitatea și tradiția”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 06 septembrie 2020, ora 21:34,
fani-cs-u-craiova

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a dezvăluit pas cu pas cum a luat ființă Universitatea Craiova, clubul patronat de Mihai Rotaru.

Potrivit spuselor ministrului Stroe, există o singură continuatoare a Craiovei Maxima, iar aceasta este echipa care activează în prima ligă fotbalistică din România.

„Echipa asta (n.r. – CS U Craiova) a rezultat… Sunt prieten cu Pavel Badea și vă fac o confidență din acea perioadă. Pavel Badea, după cum știți, este președintele clubului CS Universitatea Craiova, clubul sportiv departamental din subordinea Ministerului Educației.

În momentele în care în Craiova nu mai exista echipă, Pavel Badea s-a gândit și a avut ideea reînființării aceste secții de fotbal în cadrul acestui club departamental. Balaci, Tilihoi, Beldeanu, Cămătaru și toți ceilalți au jucat la Clubul Sportiv Universitatea Craiova, secția de fotbal a acestui club, al Ministerului Educației. Marea majoritate a acestor fotbaliști erau și studenți ai Universității din Craiova.

La vremea respectivă demersul a fost inițiat de el împreună cu administrația locală, iar alături de ei a venit o S.C. suficient de puternică, care să susțină această activitate fotbalistică. Și din această asociere, luându-se în considerare palmaresul, susținerea administrație locale, care vine cu stadionul, și banii investitorilor, pe care nu o să-i numesc acum, a rezultat acest club care continuă activitatea și tradiția, a spus Ionuț Stroe în cadrul emisiunii „Realitatea Sportivă” de la Realitatea Plus.

Citește și • EXCLUSIV | Ministrul Ionuț Stroe se aruncă între „lei”! Ce spune despre rivalitatea CSU – FCU

realitateau craiovaionut stroeliga 1craiova maxima
Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”

lukaku

EURO 2020 | Lukaku, cu gândul la Eriksen! Gest special făcut după primul gol marcat