EXCLUSIV | FC U Craiova 1948 pune presiune înaintea derby-ului cu CSU Craiova: „Îmi este teamă de arbitraj”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 03 octombrie 2021, ora 19:20,
FC U CRAIOVA
FC U CRAIOVA

FC U Craiova 1948 are o nouă bază sportivă, care cuprinde cinci terenuri de fotbal de dimensiuni normale, cu suprafață de joc naturală, un teren sintetic, patru vestiare, magazii, birouri, sală de fitness și 120 de locuri de parcare.

Costul bazei sportive se ridică la 12 milioane de euro, iar nul viitor va fi construit un hotel de 200 de locuri, un restaurant și un centru SPA.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit la superlativ despre investițiie făcute în Bănie.

„Încă din 2017 tatăl meu și-a dorit un proiect serios ce nu mai e în România. Suntem peste celelalte echipe din țara noastră”, a declarat Adrian Mititelu Jr., în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Fiul lui Adrian Mititelu a recunoscut că îi este teamă de arbitraj înaintea derby-ului cu CSU Craiova. Partida va fi arbitrată de Adrian Cojocaru, la centru.

„Îmi este teamă de arbitraj, pentru că noi suntem echipa cea mai dezavantajată. Cele mai multe penalty-uri au fost dictate împotriva noastră. Nu cred că ni se pun bețe în roate. Sper ca România nu mai este așa”, a adăugat Adrian Mititelu Jr., în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Derby-ul U Craiova 1948 – CSU Craiova este programat duminică, de la ora 21:00, în etapa a 11-a a Ligii I.

„Tatăl meu se va elibera undeva anul viitor”, a mai spus Adrian Mititelu Jr., în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | ADRIAN MITITELU JR, ÎNAINTEA DERBY-ULUI FC U CRAIOVA 1948 – CSU CRAIOVA: „AȘTEPT DE 8 ANI MECIUL DE AZI”

 

csu craiovaliga 1realitateaderbyfotbaladrian mititelu jrexclusivrealitatea sportivaU Craiova 1948