EXCLUSIV | Forma slabă a lui Dinamo, explicată de un fost căpitan al echipei: ,,Problemele de acolo se suprapun cu randamentul jucătorilor”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 15 martie 2021, ora 17:47,
dinamo-paul anton

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă din toate punctele de vedere, după ce clubul a fost preluat în vara lui 2020 de Pablo Cortacero.

De atunci, spaniolul nu a adus nicun ban la club, ci doar a făcut promisiuni de care nu s-a ţinut de cuvânt. Echipa are în continuare probleme cu banii, dar nici din punct de vedere sportiv nu stă bine.

Florentin Petre, fost jucător la Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, despre situaţia clubului din Ştefan cel Mare. Acesta este de părere că rezultatele slabe ale echipei vin din problemele nesfârşite din interiorul clubului. Acesta mai spune că atunci când o echipă nu are rezultate, cel care plăteşte este antrenorul, ar vina nu este numai a lui.

Citește și EXCLUSIV | Fost internațional român dă de pământ cu pretendentele la titlu: „Ne luptăm între noi că e cam grea lupta cu străinii”

,,Va fi foarte greu, dar nu imposibil. Pentru ei cel mai important este să adune puncte, să aibă continuitate în rezultate bune, dar în ultima perioadă este foarte greu de realizat acest lucru. Denotă că problemele care sunt acolo, se suprapun şi cu randamentul, cu rezultatetele pe care le au jucătorii ca echipă.

Sursa Foto: AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU/Profimedia

Să nu uităm că au avut rezultate bune şi cu jucătorii ăştia de sunt acum, au demonstrat că au calitate, dar este foarte greu de gestionat un moment ca ăsta, mai ales că sunt problemele care sunt. Le va fi foarte greu, dar un moral bun şi un joc bun îi poate motiva.

În general, în momentul când echipa nu dă randament, normal că suferă antrenorul. Cine pleacă primul? Antrenorul, dar nu numai el este de vină. Intervin mai multe lucruri care nu se leagă. Antrenorul pregăteşte foarte bine jocul, fiecare jucător ştie ce are de făcut. Jucătorii şi antrenorii sunt foarte informaţi de fiecare jucător advers în parte. Dacă o luăm aşa, nu numai antrenorul este de vină, dar cel mai mult care suferă când echipa nu are rezultate este antrenorul.”, a declarat Florentin Petre, pentru realitateasportiva.net.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de partide disputate în campionat.

Citeşte şi Dinamo se mai și refuză! Atacantul dorit de „câini” a semnat cu FC Hermannstadt

florentin petreliga 1ionel ganeexclusivrealitateadinamo
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda