EXCLUSIV | „Fotbal vom vedea din sezonul viitor!” Semnal de alarmă tras de un fost stelist

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 25 mai 2020, ora 23:37,
fcsb-cfr-cluj-liga-1
fcsb-cfr-cluj-liga-1

Echipele din Liga 1 și-au reluat antrenamentele și este de așteptat ca fotbalul din prima ligă fotbalistică din România să se reia în weekend-ul 13-14 iunie, dacă totul va decurge conform planului.

Nana Falemi avertizează însă că pauza lungă de care au beneficiat fotbaliștii le-a afectat condiția fizică acestora și nu ar trebui să ne așteptăm la fotbal de calitate în acest sfârșit de campionat

Fostul stelist este de părere că abia din sezonul viitor fotbaliștii vor putea să revină la nivelul arătat înaintea pandemiei de coronavirus.

„Mă iau după ce ne spuneau nouă doctorii și asta am constatat pe pielea mea. Dacă ești accidentat două săptămâni, ai nevoie pentru a ajunge la forma la care erai înainte să te accidentezi de aceeași perioadă plus încă jumătate.

Fotbal vom vedea din sezonul viitor. Fotbal de calitate. Acum nu cred că vom vedea un nivel foarte bun. Vom vedea poate în primul meci, unde va fi foarte mult entuziasm, dar după al doilea sau al treilea meci picioarele băieților vor fi mult mai obosite. Jucătorii vor simți oboseala”, a spus Nana Falemi pentru realitateasportiva.net.

Comentăm împreună conflictul dintre CSA și FCSB

⚠️ Realitatea Sportivă LIVE ⚠️➡️ Dezbatem împreună conflictul dintre CSA și FCSB➡️Va putea juca FCSB pe noua arenă din Ghencea?➡️Intră în direct cu noi și spune-ne părerea ta. Tel. 0734223283? Ajută-ne cu un SHARE pe Facebook sau ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube! ?

Publicată de Realitatea Sportiva pe Duminică, 24 mai 2020

Falemi mizează pe CFR Cluj în lupta pentru titlu

„Nu cred că FCSB are puterea să recupereze diferența de puncte. CFR este prea puternică în acest sezon și cred că ea va câștiga titlul”, a mai spus Falemi.

Citește și • Impresarul lui Cristiano Ronaldo, interesat de un jucător din România

nana falemifcsbcfr clujliga 1