EXCLUSIV | Fotbalistul care îi spune pas lui Gigi Becali: ,,România nu e o soluţie pentru el”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 17:37,
Gigi Becali, patronul lui FCSB
Gigi Becali, patronul lui FCSB

Gigi Becali, patronul lui FCSB, vrea să pună capăt supremaţiei celor de la CFR Cluj, care au reuşit să câştige al patrulea titlu la rând în Liga 1.

Pentru a nu mai rata campionatul pentru al 7-lea sezon consecutiv, Gigi Becali s-a pus pe făcut transferuri la FCSB. Andrei Cordea, Alexandru Creţu şi Stipe Vucur sunt deja mutările perfectate de omul de afaceri. Pe lângă cei trei semnaţi, patronul lui FCSB s-a declarat interesat şi de Dorin Rotariu, fost fotbalist la Dinamo, care acum este liber de contract, după ce şi-a încheiat socotelile cu cei de la Astana, prin intermediul FIFA.

 

 

Iosif Rotariu, unchiul fotbalistului, are însă o veste proastă pentru patronul lui FCSB. Acesta spune că nepotul său are oferte în străinătate, iar o revenire în România acum este foarte puţin probabilă.

 

,,A rămas liber de contract în urma unui litigiu financiar, pentru că s-au întâmplat multe şi pe acolo. Mai avea doi ani de contract, dar a fost declarat liber de FIFA, e în ţară, se odihneşte şi are destule oferte din străinătate. M-a sunat şi pe mine. Va analiza foarte bine, va merge unde crede el, îl voi sfătui şi eu să meargă unde e mai bine, pentru că are abia 25 de ani.

 

E un jucător care trebuie să revină la echipa naţională, pentu că are potenţial destul. A acumulat experienţă, e matur acum. Acum trebuie să cântărească foarte bine. Trebuie să meargă la o echipă care se bate pentru trofee. România nu e o soluţie pentru el. Deocamdată nu se pune problema. E încă tânăr şi trebuie să joace în străinătate.”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Realitatea Sportivă.

 

 

3 partide a bifat Dorin Rotariu în ultima perioadă pe care a petrecut-o la Astana, reuşind şi un gol. 900.000 de euro este cota sa de piaţă, potrivit celor de la transfermarkt.com.

 

 

Citeşte şi GIGI BECALI, BUN DE PLATĂ! SUMA FABULOASĂ PE CARE TREBUIE SĂ O SCOATĂ DIN BUZUNAR PENTRU NAŢIONAL ARENA

exclusivfcsbastanadorin rotariugigi becaliiosif rotariuliga 1realitatea