EXCLUSIV | Giani Kiriță știe ce antrenor o poate redresa pe Dinamo: „Pe el îl văd acolo”. Ce spune despre o revenire în „Groapă”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 10 martie 2021, ora 14:23,

Giani Kiriță (44 de ani), unul dintre fotbaliștii reprezentativi ai lui Dinamo din anii ’90, a vorbit despre situația echipei sale de suflet. Fostul jucător susține că nu ar refuza o ofertă venită din partea clubului din „Ștefan cel Mare”.

Giani Kiriță are o relație specială cu Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul Viitorului Constanța. „Puriul” ar fi fost contactat de suporterii din programul DDB, pentru a reveni la Dinamo, iar Kiriță a comentat pe baza acestei propuneri.

Suporterii sunt cei care decid la ora asta. Pe Mircea Rednic chiar îl văd acolo pentru că este iubit de suporteri și, până la urmă, s-ar întoarce undeva unde și el ar vrea să revină cu siguranță. Eu văd ca o soluție să nu se implice financiar să vină doar antrenor.

Antrenorul trebuie să rămână antrenor, alții trebuie să conducă destinele clubului. Eventual să ofere niște prime suplimentare după unele meciuri câștigate, mai ieși la un grătar, dar trebuie un proiect bine pus la punct în care investiția să fie una bună, antrenorul să fie exact ăla care trebuie și proiectul să fie de așa natură încât ambele să lucreze împreună.

Să vedem ce va fi din vară. Când te sună cineva și-ți propune un proiect, trebuie să vezi proiectul, dar mai întâi trebuie să sune telefonul ăla, nu?!„, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Giani Kiriţă a evoluat la Dinamo în perioada 1997-2003. A câștigat, îmreună cu clubul din Ştefan cel Mare, de două ori campionatul şi de trei ori Cupa României. Pentru Dinamo, Kiriță a jucat 147 de partide şi a marcat 9 goluri.

Citește și Haosul de la Dinamo, prin ochii unui fost mare internațional! ”Sunt ai nimănui! Se simt părăsiți”

 

revinegiani kiritastefan cel marerealitateamircea rednicdinamogroapaexclusiv