SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV VIDEO | Gigi Becali a anunțat măsura luată împotriva lui Andrei Vlad: „Cine greșește trebuie să simtă ce a făcut”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 01 august 2021, ora 19:02,
ANDREI VLAD
ANDREI VLAD

FCSB va evolua, de la ora 22:00, în deplasare, cu UTA Arad, într-un meci din cadrul etapei a 3-a a Ligii I. Eliminarea din Conference League l-a determinat pe Gigi Becali să ia măsuri aspre. Finanțatorul clubului a anunțat că printre țapi ispășitori este și Andrei Vlad.

Gigi Becali vrea să-l dea înapoi la CS U Craiova, dar fotbalistul nu vrea să evolueze din nou la gruparea olteană. Intervievat prin telefon la emisiunea Realitatea Sportivă, difuzată pe Realitatea Plus, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate că Andrei Vlad nu a făcut deplasarea pentru confruntarea cu UTA.

Andrei Vlad nu a facut deloc deplasarea la Arad! Cine greșește trebuie să simtă ce a făcut. Eu m-am înteles cu ei (CS U Craiova), trebuie să-l convingă pe băiat”, a anunțat Gigi Becali, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă, emisiunea moderată de Claudiu Giurgea.

Gigi Becali

FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan. În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB.

Citește și ANUNȚUL FERM AL ANTRENORULUI DE LA GALATASARAY: „NU AM AVUT NICIO DISCUȚIE OFICIALĂ PENTRU MORUȚAN”

exclusivfcsbrealitaateauta aradgigi becaliandrei vladfotbal