EXCLUSIV | Gigi Becali, declarații halucinante despre vaccinul anti COVID-19: „Nu vreau să mă transforme în transom! Substanța modifică genetic”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 19 octombrie 2021, ora 13:33,
GIGI BECALI
GIGI BECALI

Mai mulți jucători și persoane din stafful tehnic de la FCSB au fost depistate cu COVID-19 în ultimele zile, iar Gigi Becali îi sfătuiește să nu se vaccineze.

Dacă se vaccinează mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac transom. Să bag o substanță care să mă modifice genetic. Eu cred cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste 2-3 ani. Eu nu mă vaccinez. Le-am zis jucătorilor dacă nu vreți să faceți copii, vaccinați-vă. Dacă vin cu pistolul la capul meu și îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez. Sunt și jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruț și încă unul ieri s-a mai vaccinat. Crețu, cred, sau Vali Gheorghe”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 3-0, la Buzău, într-un meci considerat pe teren propriu, sâmbătă seară, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

Din cauza accidentărilor şi a cazurilor de COVID-19 în lot, FCSB a avut doar doi jucători pe banca de rezerve, pe Ştefan Târnovanu şi Alexandru Marian Musi.

Citește și MM STOICA, ATAC DEVASTATOR: „MÂINE TESTĂM JUCĂTORII. ESTE MAI PERICULOS UN OM VACCINAT NETESTAT DECÂT UN OM NEVACCINAT TESTAT NEGATIV”

vaccinrealitateaCovid-19exclusivcoronavirusgigi becali