EXCLUSIV | Gigi Becali a declarat din nou război vaccinării: „Noi suntem niște râme, niște gândaci! Începe lucrarea demonică”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 06 mai 2021, ora 17:02,
gigi-becali-fcsb

Patronul roș-albaștrilor a intervenit în emisiunea 100 % difuzată pe Realitatea Plus. 

Și nu s-a putut abține să nu comenteze din nou pe seama vaccinării de care fuge ca dracul de tămâie.

„Eu stau și în junglă dacă e nevoie și nu mă vaccinez. Pai nu mai merg pe stradă, dar o să vină și altă tulpină și nu te mai lasă să cumperi mâncare dacă nu ai pașaportul ăsta.

Ca să fim siguri trebuie să puneți un cip ori pe frunte ori pe mâna dreaptă să avem evidență ce vaccinuri ați făcut. Începe lucrarea demonică, așa va fi, dar durează poate 10 ani. Știți voi mai bine ca mine cine sunt sataniștii ăștia”, a declarat finanțatorul celor de la FCSB, în exclusivitate la Realitatea Plus.  

Posibilitatea ca unii dintre cei care s-au protejat cu unul dintre serurile disponibile să beneficieze de avantaje de pe urma acestui fapt îl deranjeze pe omul de afaceri.

„Noi suntem niște râme, niște gândaci, nu contăm pentru cei care fac asta. Ce, contăm noi pentru ei? Că ei au miliarde, fac experimente. Nu au zis că e populația prea mare a lumii și trebuie să mai moară 20 % dintre noi. O să vină la toamnă alte tulpini la care nu o să mai răspundă vaccinul ăsta.

El este programat să se bată cu tulpina asta, iar noi care nu avem vacinul ne vom bate cu noua tulpină, dar cei cu vaccinul… Sunt oameni de știință care au spus asta. Biserica Ortodoxă nu înseamnă 2-3 ierarhi care sunt manipulați, care sunt înșelați de demon. Nu înseamnă că asta este și poziția Bisericii Ortodoxe”, a completat Gigi Becali. 

CITEȘTE ȘI –>> Prima reacție oferită de Gigi Becali, după ce a rămas fără permisul de conducere: “Nu a vrut să-mi arate filmarea”

 

realitateagigi becalivaccinare
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”