EXCLUSIV | Becali ştie de ce nu poate fi Coman numărul 1 la FCSB: ,,Face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 23 februarie 2021, ora 19:57,
becali
becali

După ce Florinel Coman a fost surprins de poliţişti că mergea cu 165 km/h, Gigi Becali a sărit în apărarea jucătorului de 22 de ani.

Patronul de la FCSB spune că dacă acest episod îi va afecta cariera lui Coman, el va avea grijă de atacantul care nu impresionează nici pe teren în acest moment.

Becali mai susţine că Florinel Coman nu poate fi un lider la FCSB, pentru că face multe glume, iar un adevărat lider de echipă nu face asta, a mărturisit patronul echipei, într-o intervenţie la Realitatea Plus.

,,Se poate să-i dea puşcărie 1,2,3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. Cariera lui dacă o să aibă o cotă joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB şi o să-i fac 50 de mii pe lună. Acum are 20 de mii, îi fac 50 de mii.

Depinde de familie, de educaţia aia de mic copil, de caracterul părinţilor. Vreau să spun că Man câştiga tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 la oră. Sunt oameni şi oameni, alţii mai teribilişti, agresivi, impulsivi. Le-am spus, îl vedeţi pe Ronaldo. Muncă, muncă şi iar muncă. Eu mă bucur acum că o să se cuminţească mai mult. I-am spus, nu faci puşcărie pentru asta, el tremura. Florinel e foarte talentat. Tavi Popescu are 18 ani, ar fi mai talentat decât el. Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru că face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească”, a declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi EXCLUSIV | Avertisment din partea lui Gigi Becali pentru Coman: ,,Florinele, cei care dau 20 de milioane, se interesează cu totul despre tine”

liga 1realitateafcsbFlorinel Comangigi becali