EXCLUSIV | Halucinant! Campion în Italia, refuzat de Dinamo: „E prea înalt”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 17 ianuarie 2022, ora 18:29,
Cristi Borcea
Cristi Borcea

În Liga 1 puteau ajunge unii dintre cei mai cunoscuți jucători care evoluează în momentul de față la cele mai puternice cluburi din Europa.

Înainte să cunoască succesul aceștia au fost la un pas de Liga 1. Dar, dintr-un motiv sau altul au fost refuzați. Printre cele mai cunoscute exemple sunt cele ale lui Radamel Falcao, refuzat de FCSB, sau Robert Lewandowski, respins de Dinamo.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | S-a aflat acum! Suma anuală care intră în conturile lui Dinamo: „E o problemă acolo”

Agentul Florin Manea a dezvăluit că formația din Ștefan cel Mare a mai pierdut un jucător care a ajuns ulterior celebru pe bătrânul continent. Este vorba de Matias Vecino, care s-a remarcat în Italia, la Fiorentina și la Inter Milano, unde a ajuns în 2017, pentru suma de 24 de milioane de euro. Mijlocașul uruguayan este campion en-titre în Serie A cu formația la care este legitimat și Ionuț Radu, iar săptămâna trecută a cucerit și Supercupa Italiei, după un duel cu rivala Juventus.

Internaționalul sud-american cu 56 de selecții în prima reprezentativă a fost refuzat de Cristi Borcea pentru că era ”prea înalt”, conform mărturisirilor lui Florin Manea.

”Pe Matias Vecino l-am propus la Dinamo și a ajuns la Inter pe 30 de milioane de euro. La Dinamo a zis cineva că e prea înalt. Are 1,87 metri. Pe vremea aia era prea înalt pentru un mijlocaș. Cristi (n.r. Borcea) a zis, dacă își mai aduce aminte (n.r. râde). Știu eu povestea, e din interior. ‘E prea înalt ăsta să fie mijlocaș’. Nu acuz pe nimeni, se poate întâmpla”, a declarat Florin Manea, la Realitatea Sportivă HD.

Postul de televiziune Realitatea Sportivă HD se poate vedea în grila operatorului RCS/RDS, PE CANALUL 145.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Motivul inedit pentru care Gigi Becali a pierdut un fotbalist: „M-am dus la el acasă, dar m-a trimis la MM”

florin maneaborceainterdinamovecinoexclusiv