OFICIAL | Nouarul Petrolului a semnat cu Petrolul! Intr-o zi de nouă, în luna a noua!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 09 septembrie 2019, ora 16:50,
Hamza transfer
Hamza transfer

UPDATE 17:55: Petrolul a anunțat oficial transferul lui Hamza!

„Așteptarea a luat sfârșit: HAMZA YOUNES se întoarce pe „Ilie Oană” și va pune umărul la revenirea echipei noastre în primul eșalon!

Unul dintre cei mai iubiți jucători care a îmbrăcat, în ultimii ani, tricoul „galben-albaștrilor”, Younes (33 ani) și-a încheiat conturile cu gruparea elenă de prim eșalon Aris Salonic, alegând să-și continue cariera la FC Petrolul Ploiești. El va fi prezentat, oficial, mâine, în cadrul unei conferințe de presă”, este mesajul clubului.

UPDATE 16:45: Hamza a semnat cu Petrolul, iar marți va fi prezentat oficial într-o conferință de presă, de la ora 14:00.


Vestea aşteptată de toţi suporterii petrolişti va deveni una oficială în cel mai scurt timp. Hamza Younes a ajuns la sediul clubului şi va semna noul contract cu Petrolul!

Atacantul tunisian plecat de la Petrolul în 2014 revine la Ploieşti după cinci ani. Hamza a ajuns la sediul clubului în jurul prânzului şi le-a mărturisit apropiaţilor că urmează să îşi pună semnătura pe un angajament pe doi ani cu Petrolul.

„Într-o zi, mă voi întoarce la Petrolul!” – spunea Younes în urmă cu cinci ani, atunci când conducerea de atunci a găzarilor l-a cedat în Bulgaria, la Botev Plovdiv, iar ziua promisă a sosit.

Talisman norocos

Interesant este faptul că toate echipele la care Younes a jucat în Europa şi-au îndeplinit obiectivele stabilite în perioadele respective.

  • Petrolul 2011-2012 – evitarea retrogradării
  • Petrolul 2012-2013 – Cupa României, participare în cupele europene
  • Botev Plovdiv 2013-2014 – finala Cupei Bulgariei, participare în cupele europene
  • Ludogoreţ 2014-2015 – titlu, participare în grupele UEFA Champions League
  • Skoda Xanthi 2016-2017 – evitarea retrogradării, echipa a fost la un pas de cupele europene. Hamza Younes a marcat 19 goluri sub comanda lui Răzvan Lucescu
  • Erzurumspor 2017-2018 – echipa a promovat în Superliga Turciei
  • Aris Salonic 2018-2019 – nou-promovata din Salonic a revenit în cupele europene. Hamza Younes – cel mai bun marcator, cu 9 reuşite în campionat.

Cu pregătirea la zi, Hamza Younes ar urma să debuteze la Petrolul odată ce problemele legate de permisul de muncă vor fi rezovate. Petrolul va face, cel mai probabil în orele următoare, anunţul oficial al semnării contractului cu Younes.

La Petrolul, atacantul tunisian a marcat 37 de goluri în 52 de partide în care a evoluat în toate competiţiile. 

 

contractHamza Younespetrolulrevenire