EXCLUSIV | Haosul de la Dinamo, prea greu şi pentru suporteri! ,,Sumele sunt foarte mari”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020, ora 21:33,
Sorescu Dinamo

Dinamo avea mari probleme finaciare sezonul trecut, dar de când clubul a fost preluat de spanioli, acestea sunt şi mai multe acum. 

Cu jucătorii neplătiţi de trei luni de zile, echipa din Ştefan cel Mare e aproape de colaps. Deşi Cortacero anunţa printr-un comunicat că în această săptămână vor intra banii la echipă, aceştia au rămas din nou blocaţi.

Dacă sezonul trecut echipa a fost salvată de suporteri, acum, un fost oficial de la Dinamo este de părere că nici fanii echipei nu mai pot face prea multe în condiţiile de acum.

Florin Prunea, fostul conducător al ,,câinilor”, a comentat situaţia de la Dinamo, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. Acesta nu ştie dacă banii spaniolilor vor mai ajunge la club.

Fostul internaţional este de părere că suporterii echipei Dinamo nu mai pot salva clubul şi de această dată. Prunea susţine că sumele de acum sunt mult prea mari pentru a fi suportate de fanii echipei din ,,groapă”

,,Nu ştiu. Asta e problema conducătorilor care sunt acolo acum”

florin-prunea-dinamo

,,Nu, în condiţiile actuale e imposibil, pentru că sumele sunt foarte mari, salariile pe care le câştigă jucătorii de la Dinamo.”, a mai spus Florin Prunea pentru realitateasportiva.net.

Fostul preşedinte din Ştefan cel Mare mai declară că jucătorii spanioli veniţi la începutul sezonului ar putea pleca la prima fereastră de transferuri dacă nu se vor rezolva problemele cu banii.

,,Dacă nu vor avea drepturile financiare, da.”

Situaţia de la Dinamo este una foarte gravă. După ce jucătorii s-au arătat foarte nemulţumiţi de faptul că nu au primit banii, Cosmin Contra aşteaptă şi el să îşi rezolve situaţia pentru a pleca de la echipă. Antrenorul a declarat şi el că se simte păcălit.

Echipa antrenată de Contra se află în acest moment pe locul 15 în Liga 1, cu doar 6 puncte adunate în 10 partide.

Dinamo joacă în această seară, de la ora 20:30, în compania celor de la FC Voluntari. Meciul se va disputa pe arena din Ştefan cel Mare.

Citeşte şi  EXCLUSIV | Florin Prunea, comeback de senzaţie la Dinamo! ,,Normal că m-aş întoarce”

pruneacontraspaniolisuporteriliga 1realitateadinamocortacero
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020