EXCLUSIV | Imagine apocaliptică a naționalei înaintea debutului în preliminarii: „Nici 10 antrenori nu pot face minuni”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 18 martie 2021, ora 12:43,
romaniaaa

Chiricheș & Co se pregătesc să răspundă primelor convocări la lot pe anul 2021, în vederea celor 3 meciuri din preliminariile Cupei Mondiale, împotriva Macedoniei de Nord, a Germaniei și a Armeniei. 

Dacă mulți speră că acesta va fi momentul pentru nașterea unei noi naționale a României, Sergiu Costin „nu vrea să își facă iluzii ca să nu aibă deziluzii”.

„Ar fi o surpriză mare pentru noi românii să ne calificăm, ar fi ceva fantastic. Mi-aș dori din suflet, dar e greu, nu vreau să fim dezamăgiți că iar nu ne-am calificat. E greu să ne calificăm, trebuie să fim realiști.

Sperăm, așteptăm minuni, trebuie să credem și în minuni. Mi-aș dori și aș ieși în stradă cu steagul să mă bucur pentru că știu ce înseamnă munca unui fotbalist și am respectul maxim pentru ei”, a fost reacția lui Sergiu Costin, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Niciun antrenor din lume nu ne poate garanta acum performanțe ca cele ale Generației de Aur, mai spune fostul jucător al Bistriței.

„Ce rezultate? Dacă venea alt antrenor cum este Dan Petrescu, care e un antrenor uriaș și profesionist maxim, nu știu dacă având materialul ăsta puteam bate Franta, Germania, sau Italia pur și simplu că schimbăm antrenorul. Ne-am minți că vine Dan Petrescu, că vine Hagi sau nu știu cine și ne califică. 

M-aș bucura oricine să vină, dar e greu. Pot să vină 10 antrenori la echipa națională că nu pot face minuni. Trebuie răbdare, trebuie construcție, luat fotbalul de jos, de la copii. Putem să avem rezultate uriașe peste noapte, să te poți bate cu forțele mari ale Europei? Mi-e greu să cred, trebuie să fim realiști”, a rămas pesimsit Sergiu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | „Tricolorul” care îl impresionează pe Sergiu Costin: „Mi se pare ceva fantastic”

antrenorisergiu costincalificarerealitatearomania
gigi becali

Gigi Becali, bun de plată! Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată din buzunar pentru Naţional Arena

fcsb1

Gigi Becali pune frână plecării lui Florin Tănase de la FCSB! Ce mesaj le transmite arabilor