EXCLUSIV | Încă un elogiu pentru Dan Petrescu: „Nu este antrenorul care să spoiască”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 16:06,
dan-petrescu-cfr-cluj
dan-petrescu-cfr-cluj

Dan Petrescu are la activ deja două calificări în primăvara europeană. Prima pe banca Urziceniului, a doua la CFR, în acest an. 

Iar pentru parcursul vișiniiilor din ultima vreme, tehnicianul este lăudat de toată lumea.

„Dan Petrescu are ochi, este foarte greu să lucrezi cu oameni de atâtea naționalități, care să cânte aceeași partitură. E adevărat că au bani, dar bani au și alții și nu reușesc să obțină rezultatele celor de la CFR.

Acolo se lucrează bine, Petrescu are 15 ani de experiență în spate nu este antrenorul care să spoiască, are pincipii și foarte bine face că le aplică. Are mână liberă și știe să se impună”, a fost aprecierea lui Marcel Pușcaș, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

cfr-cluj-sevilla

Eliminată în 16-imile Europa League în stagiunea trecută, CFR-ul încearcă să depășească această performanță în actuala edișie a comeptiției. Marcel Pușcaș este totuși pesimist.

„Sunt convins că CFR poate să depășasescă această grupă din Europa League, poate să se claseze pe locul 2. Dar apoi stop. Nu are cum să treacă mai departe pentru că apar niște echipe puternice în fața cărora e greu să te impui. Luați exemplul Sevillei care ați văzut că a luat și trofeul pe urmă”, a mai spus Marcel Pușcaș. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Comparația măgulitoare pentru campioana României: “Aduce tot mai mult cu acea echipă”

cfr clujmarcel puscasdan petrescurealitateaEuropa League