EXCLUSIV | Încurajări speciale pentru Mircea Lucescu înaintea debutului în Ligă: „Nu pierde cu Juventus!”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 20 octombrie 2020, ora 17:46,
lucescu la gent

Dinamo Kiev este gata pentru primul meci în grupele Ligii Campionilor după 4 ani de pauză. 

Vicecampioana Ucrainei o întâlnește diseară pe Juventus, iar Mircea Lucescu va deveni cu această ocazie și cel mai în vârstă tehnician din istoria actualului format al competiției. Prieten vechi de-al său, Constantin Anghelache îi ține strâns pumnii antrenorului român.

„Eu nu văd că Juventus face scor cu ei, eu chiar nu sunt convins că vor pierde acest meci. E o grupă al naibii de grea, dar sunt convins că Mircea Lucescu știe ce are de făcut. Nu voi privi eventualele rezultate bune pe care Dinamo Kiev le va obține ca pe niște surprize”, a declarat Constantin Anghelache în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Mâna lui Lucescu s-a văzut imediat la Dinamo Kiev, consideră fostul președinte al lui Dinamo.

„În primul rând când a câștigat Supercupa Ucrainei nu cred că i-au dat mai mult de 5 % șanse să triumfe. Să nu uităm că e pe primul loc în campionat și e pentru prima oară după mult timp când echipa pe care o antrenează trimite 5 titulari în primul 11 al Ucrainei.

Acesta este rodul pregătirii pe care o face, cu ore întregi petrecute pe terenul de antrenament, cu studierea adversarului, așa se construișete o echipă care trebuei să fie competitivă”, a adăugat Anghelache. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Critici serioase pentru CCA după sumedenia de erori din ultima vreme: “În altă parte nu mai erau pe lista FIFA”

 

dinamo kievjuventusrealitateachampions leagueConstantin Anghelachelucescu
danemarca

UEFA spune că a tratat cu respect Danemarca, după incidentul cu Eriksen

fcsb4

Primele emoții pentru Dinu Todoran și elevii săi! Miercuri are loc tragerea la sorți pentru Conference League