EXCLUSIV | Investitori surpriză la Dinamo? „Proprietari la videochat, miliardari!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 23 august 2020, ora 19:39,
dinamo

Preluarea clubului Dinamo de către investitorii spanioli nu a generat măsuri concrete până acum, iar fanii și-au pierdut răbdarea. Invitat la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Dumitru Dragomir și-a manifestat neîncrederea față de Pablo Cortacero și a propus o variantă inedită pentru finanțarea clubului din Ștefan cel Mare.

Dorin Șerdean, omul care a intermediat tranzacția din partea spaniolilor, a anunțat că Pablo Cortacero va veni la București săptămâna viitoare pentru a prezenta oficial noul proiect din Ștefan cel Mare.

Dumitru Dragomir este convins că tranzacția n-a fost încheiată, iar Ionuț Negoiță este în continuare acționarul majoritar al clubului Dinamo.

Părerea mea e că tot Negoiță e patron la Dinamo. Nu l-aș critica atât de mult pe Negoiță, atât a putut. L-a ajutat galeria în ultimul timp, în rest n-a fost ajutat. Primăria Sectorului 2 trebuia să ajute, au lege să ajute sportul. Dacă îi ajuta la capitolul copii și juniori, Dinamo era în play-off.

În momentul când nu mai scoți nimic… Dinamo a avut o filozofie puțin deșteaptă. Au vândut jucători valoroși ieftin. Eu luam 2-3-4 milioane împrumut, țineam tinerii și mai luam 3-4 jucători ca lumea. Vă spun că redresam Dinamo. Cu Negoiță e la fel precum în cazul lui Copos. Dacă o lasă Negoiță…

Lăsați-mă cu Cortacero ăsta! Sunt doi miliardari în această țară, doi frați care sunt proprietari la videochat, care sunt în zona asta de la Dinamo. Le propun să se ducă peste ăștia, să lase orgoliile deoparte. Ăștia fac zeci de milioane. 2-3-4 milioane de euro pe an înseamnă pentru ei ce înseamnă pentru mine 400 de dolari. Locuiesc la un kilometru de stadionul Dinamo„, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 23 august 2020

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre relațiile lui Gigi Becali cu oamenii influenți din România! “Ponta era prieten la cataramă cu el”

ionuț negoițărealitatea sportivarealitateadumitru dragomirvideochatdinamoinvestitori spanioli
2-profimedia-0615400310

EURO 2020 | Meciul Țara Galilor – Elveția a furnizat prima surpriză a turneului final

fcsb

„Pariurile” lui Gigi Becali, primele imagini în tricoul FCSB-ului! Ce numere și-au ales jucătorii