SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Ioan Andone nu are dubii: „Binele lui Dinamo este să vină Mircea Rednic!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021, ora 22:11,

„Câinii” sunt pregătiți în acest moment de interimarul Sorin Colceag, căruia Iuliu Mureșan vrea să îi prelungească înțelegerea pe încă două sezoane!

Dinamo București l-a demis săptămâna trecută pe italianul Dario Bonetti, cel care se afla la conducerea echipei de doar două luni. Aflați pe locul 15 în clasament, alb-roșii nu vor să repete episodul din sezonul precedent, atunci când s-au luptat până în ultima etapă pentru evitarea retrogradării, iar Ioan Andone a venit cu soluția salvatoare.

Fosta legendă a clubului din „Groapă” a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația de la echipă și consideră că Mircea Rednic este cea mai bună soluție în momentul de față. Andone este de părere că Rednic și-ar dori să revină la Dinamo și ar reuși chiar să evite retrogradarea, în ciuda tuturor problemelor actuale.

„Eu sper ca Mircea Rednic să meargă acolo. Are foarte multă experienţă, a fost de multe ori la Dinamo şi cunoaşte foarte bine clubul. Dacă se va duce, e clar că pentru Dinamo va fi cel mai mare câştig. La ce a făcut el până acum în antrenorat, nu cred că îşi permite să retrogradeze cu Dinamo. Pe Mircea eu îl văd riscând, la cum îl cunosc.

Cred că poate salva echipa de la retrogradare anul acesta şi după aceea, din sezonul următor, să putem vorbi de mai multe lucruri. Nu cred că Iuliu Mureşan s-ar opune venirii lui Rednic. Mureşan nu venea de la Cluj la Bucureşti dacă nu îşi dorea binele lui Dinamo. Eu cred că binele lui Dinamo în momentul de faţă este să vină Mircea Rednic!”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Tehnicianul în vârstă de 59 de ani este liber de angajament în momentul de față, după despărțirea din luna aprilie de Viitorul Constanța. Rednic a bifat patru mandate la Dinamo, cel mai recent fiind în sezonul 2018-2019, și este ultimul tehnician care a adus titlul în Ștefan cel Mare.

Citește și MIRCEA REDNIC, TAXAT PENTRU ULTIMA DECLARAŢIE: ,,EL PENTRU DINAMO TREBUIE SĂ ACCEPTE SITUAȚIA”

realitateaioan andonemircea rednicdeclaratiidinamoliga 1