EXCLUSIV | Ipoteză cutremurătoare pentru suflarea dinamovistă: „Pot să cred că e băgat cineva tot de aici!”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021, ora 13:48,
cortacero

Claudiu Vaișcovici suferă când vede în ce sărăcie se zbate clubul său de suflet. 

Dinamo trăiește în prezent doar din ajutorul dat de fanii care nu vor să lase echipa să moară. S-au împlinit deja cinci luni de când noul patronat a preluat în mod oficial gruparea din Ștefan cel Mare. Iluziile pentru un viitor mai bun s-au risipit rapid odată cu încălcarea primisiunilor venite cu care partea spaniolă și-a obișnuit angajații de atunci.

O dilemă există pentru toți cei cu sânge alb-roșu în vene. Ce se ascunde în spatele acestor intenții ale unor investitori veniți în România să pună umărul la salvarea unui brand imens al sportului românesc. Vaișcovici a încercat să ofere un rsăpuns în exclusivitate pentru cititorii realitateasportiva.net.

„Singurul lucru care pot să îl bănui că e cineva băgat tot de la noi de aici, nu ești tâmpit tu, străin, să vii să plătești 550.000 de euro și să îi pierzi, pe ce? Dacă tu ai ofertă să câștigi bani și să lași clubul și o refuzi, atunci înseamnă că sunt alte interese.

Cred că nu s-a trezit unul de prin Spania <<Băi, haide să îi retrogradăm pe Dinamo din România>> Dacă omul are oferte să câștige bani, mai vine și pe aici și spune că a făcut marirere de capital, nu ți-e rușine, escrocule?”, a fost scandalizat Claudiu Vaișcovici, în emisiunea online Realitatea Sportivă. 

Scenariul falimentului bântuie la Dinamo, așa cum s-a întâmplat și alte cluburi de mare tradiție de la noi. Rapid, petrolul sau UTA sunt exemplul altor campioane ale României care s-au reinventat după dispariția fostelor echipe.

„Poate să o ia de jos și să scape de datoriile astea. Nu știu cine are interesul ăsta, dacă aș ști v-aș spune, dar nu am probe și nu vreau să am alte probleme. Noi când facem cea mai mică greșeală afară toată presa ia atitudine împotriva noastră.

Dar la noi vine orice golan, ne ia la mișto și la noi nu există nicio atitudine. Idei fără un leu în buzunar și eu am, dar dacă nu dispun de surse de venit, asta este”, a mai precizat fostul atacant al lui Dinamo. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Marea teamă a unei legende dinamoviste: “Să vedem câți mai rămân peste o săptămână!”

ipotezeclaudiu vaiscovicicortacerodinamorealitatea
lumanare1

O noua tragedie loveste sportul! Un mare campion a murit!

1313597428bogdan-stancu-1000×600

Când va anunța Bogdan Stancu dacă revine la FCSB