EXCLUSIV | Iuliu Mureșan a confirmat despărțirea de Dușan Uhrin Jr.! Ce antrenor este favorit să vină la Dinamo

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 13:44,
Iuliu Mureșan, Dinamo
Iuliu Mureșan, Dinamo

Noul președinte al clubului din Ștefan cel Mare, Iuliu Mureșan, a vorbit despre plecarea antrenorului ceh de la echipă în această zi!

Dușan Uhrin Jr. și-a luat la revedere de la jucători la finalul antrenamentului de astăzi și pleacă astfel după o perioadă extrem de agitată petrecută la Dinamo. Informația a fost confirmată de Iuliu Mureșan, care a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă și ce nume are cele mai mari șanse să preia echipa în perioada imediat următoare.

uhrin

„Da, este adevărat că Dușan Uhrin Jr a plecat astăzi de la echipă. A condus ultimul antrenament și după aceea a strâns în jurul lui toți jucătorii și și-a luat rămas bun de la toți. A venit și la mine, dar eu știam deja că a luat această decizie de câteva zile. Pentru mine nu a fost o surpriză. A plecat împreună cu staff-ul lui, iar acum suntem în căutare de antrenor principal.

Ne-am gândit la un tehnician care să fie agreat și de suporterii echipei și primul nume este cel al lui Dario Bonneti, care a mai fost aici și mie chiar mi-a plăcut cum s-a descurcat. Este un antrenor italian, știe cum să așeze echipa în teren și jucătorii au nevoie de cineva care să se impună foarte repede. Este o situație foarte gravă din punct de vedere sportiv, dar trebuie să o gestionăm!”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și ULTIMA ORĂ | BOMBĂ ÎN ȘTEFAN CEL MARE! DINAMOVIȘTII ANUNȚĂ CĂ DUȘAN UHRIN JR. A PLECAT DE LA ECHIPĂ

iuliu mureșanliga 1realitateadinamodusan uhrin jrdeclaratii