EXCLUSIV | Iuliu Mureșan este convins: „Camora este mai român decât mulți români”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 09:00,
camora-cfr
camora-cfr

Mario Camora (33 de ani) a primit cetățenia română și poate reprezenta de acum încolo o soluție pentru Mirel Rădoi. Iuliu Mureșan este convins că fundașul CFR-ului ar merita să fie titular la echipa națională.

Fostul președinte al ardelenilor consideră că fundașul stânga „este mai român decât mulți români” și spune că selecționerul României ar trebui să-l titularizeze fără doar și poate.

„Camora e un jucător foarte bun, este un caracter extraordinar, va spun că-l cunosc bine și este poate mai român, decât unii dintre noi românii. Eu cred că ar merita să joace titular pentru că dacă analizăm jucătorii care ar fi pe postul lui, nu știu dacă este vreunul mai bun, în campionatul României sau din cei care joacă afară, decât el.

Eu l-aș convoca și l-aș pune și titular, e o mare dorință pentru el si ar juca cu tot sufletul.”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Realitatea Sportivă.

Camora este primul fotbalist naturalizat care ar juca pentru naționala României.  

Mario Camora poate fi o variantă pentru prima reprezentativă pe un post cu probleme, cel de fundaș stânga, acolo unde îi va avea concurenți, pe Alin Toșca (folosit în partida cu Irlanda de Nord), Nicușor Bancu (cu Austria) și Florin Ștefan (neutilizat în cele două meciuri din Liga Națiunilor).

CITEȘTE ȘI Petrescu știe una și bună: ”Ei erau favoriți! Pentru mine e o surpriză!”

declaratiirealitateacfr clujiuliu mureșanechipa nationalamario camora