EXCLUSIV | Iuliu Mureșan salută debutul cu dreptul al CFR-ului în grupele UEL: „Este o echipă de autor”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 22:30,
cfr cluj

La fel ca în sezonul trecut, ardelenii s-au impus în primul meci jucat în grupele celei de-a doua competiții europene.  

Dacă în 2019 au bătut-o pe Lazio cu 2-1 în Gruia, astăzi Camora & Co s-au impus la Sofia, în fața vicecampioanei Bulgariei, CSKA Sofia.

A fost un meci bun făcut de CFR, a fost echilibru doar în primul sfert de oră, chiar cu o ușoară superioritate a adversarului. Campioana noastră și-a impus jocul tactic, astfel încât să câștige aceste puncte foarte importante. 

CFR este singura echipă de la noi care ține steagul sus pe plan internațional. Este o echipă de autor, marca Dan Petrescu. O trupă foarte matură, cu mulți jucători de peste 30 de ani care știu jocul”, a fost comentariul lui Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru realitataesportiva.net. 

CFR a îmbogățit și vistieria clubului în urma victoriei de la Sofia.

„O echipă foarte bine așezată tactic, a jucat aproape perfect în această seară. Și în această situație merită toate felicitările. Să nu mai vorbim că le-au intrat în cont 570.000 de euro de la UEFA pentru acest succes. 

Ne dau speranțe că vor reuși o nouă calificare, am fost mulțumit de dăruire, de exactitate, chiar dacă jucătorilor le scade din reacție dar compensează prin felul în care se ajută unii pe alții”, a mai spus fostul președinte al clubului alb-vișiniu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Gestul în urma căruia și-a câștigat respectul fanilor dinamoviști: “Am cumpărat 40 de bilete la ultimul meci”

iuliu mureșanrealitateacfr clujTSKA SofiaEuropa League
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină