EXCLUSIV | Jandarmeria, pusă la zid de steliști: ”Abuz! Informația trimisă e falsă!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 02 octombrie 2020, ora 18:29,
bataie
bataie

Suporterii steliști au reacționat după haosul de la metrou petrecut înaintea meciului Dinamo 2 – CSA Steaua.

Astăzi, înaintea derby-ului din Liga a 3-a, suporterii roș-albaștrilor au fost bătuți de forțele de ordine la metrou. (Vezi AICI mai multe detalii)

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a emis un comunicat de presă după imaginile șocante de la metrou, însă suporterii Stelei contrazic forțele de ordine.

În exclusivitate pentru realitateasportiva.net, reprezentanții Asociației Steliștilor 1947 au prezentat un punct de vedere în privința incidentelor petrecute astăzi.

”Informația trimisă de Jandarmerie este falsă și se poate proba. Ei au arătat o poză cu arme albe, care a mai fost arătată de multe ori. Nu au niciun fel de persoană reținută, niciun fel de film, absolut nicio dovadă că au intervenit în măsura unor stopări a violențelor.

Vorbim de un abuz al jandarmeriei în legătură cu niște oameni care voiau să susțină echipa Steaua București. Aveau toate măștile puse pe față, respectau toate regulile. Nu au scandat injurii, nu s-au adresat jandarmilor în niciun fel. Au fost rugați să aștepte într-un loc. Li s-a vorbit frumos la început, au fost rugați să aștepte, după care au chemat mai multe echipaje care au intervenit în forță și au făcut abuzurile care se văd în filmulețe.

Nu a fost nicio reglare de conturi. Peluza Sud Steaua nu mai este implicată de mulți ani de zile în astfel de incidente. Ne-am orientat către acțiuni umanitare, către alte lucruri, care se pot proba. Suntem implicați și acum în acțiuni umanitare, dar și in susținerea echipei Steaua București!” au transmis reprezentanții AS47 pentru realitateasportiva.net.

Vezi AICI comunicatul emis de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Vezi și VIDEO | Steaua s-a impus în derby-ul cu Dinamo! ”Victorie fără emoții”

exclusivfanijandarmideclaratiimetrouincidentesteaua