EXCLUSIV | Jucătorul care a impresionat în meciul cu Slovan Liberec: „El e viitorul căpitan de la FCSB!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 11:52,
gabriel-simion-fcsb-slovan

Decimată de cazurile de coronavirus de la club (15 fotbaliști infectați), FCSB a fost eliminată din Europa League, după 0-2 cu Slovan Liberec.

Ghinionul unora a fost însă norocul altora. Revenit la FCSB în această vară, de la Astra, tânărul Gabriel Simion a impresionat prin jocul său la meciul cu Slovan Liberec.

Nana Falemi, fost jucător al Stelei, s-a declarat încântat de evoluția lui Simion și spune despre acesta că va fi următorul căpitan al FCSB.

„Gabi Simion, foarte agresiv, foarte matur. S-a bătut foarte bine acolo cu adversarii. Uite, fac un pariu, el este viitorul căpitan al Stelei”, a spus Nana Falemi în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

De trei ori a îmbrăcat Simion tricoul FCSB în acest sezon. Toate aparițiile sale venind după apariția focarului de coronavirus apărut la echipa lui Gigi Becali.

Comentăm împreună evoluția echipelor românești în Europa

⚠️ Realitatea Sportivă LIVE ⚠️➡️Cine merge mai departe în această seară?! ➡️La final, reacții de la Falemi și Iuliu Mureșan!!!➡️Comentăm împreună al doilea meci al naționalei în Liga Națiunilor➡️Intră în direct cu noi și spune-ne părerea ta. Tel. 0734223283? Ajută-ne cu un SHARE pe Facebook sau ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube!

Publicată de Realitatea Sportiva pe Joi, 24 septembrie 2020

Citește și • FCSB, probleme financiare după eliminarea cu Slovan! “N-au viață ușoară!”

Europa LeagueGabi Simionfcsbrealitatea
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor