EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 29 noiembrie 2021, ora 00:55,
Kamara
Kamara

Kamara a vorbit despre așa zisa relație cu actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc. Artistul a infirmat, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă, că ar fi avut o relație cu aceasta.

Reporter: Cum te simți când auzi că amanta lui Reghecampf spune peste tot ca datorită ei se aude și de tine?

Kamara: Este prima și ultima dată când voi vorbi despre acest subiect care pentru mine nu înseamnă nimic. Îi mulțumesc foarte mult acestei fete că m-a ajutat enorm să mă cunoască lumea și pe mine după 17 ani de muzică alături de trupa Alb Negru.

Se pare că cele cinci albume de succes pe care le-am scos nu m-au ajutat, nici reprezentarea României la Eurovision, premiile de la Media Music Awards, premiile de la festivalul de la Mamaia, filmele și serialele în care am jucat… toate acestea nu mi-au fost de folos. Bine că a apărut la scenă acum ceva timp și cele câteva ore noaptea m-au făcut cunoscut. Probabil că și Reghecampf are exact același noroc. Ea ne-a făcut celebri pe amândoi și ne-a promovat de vuiește lumea în țară.

Reporter: Cât ai stat cu ea ? De ce ai luat-o lângă tine cele trei zile?

Kamara: Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! După concert, noi trupa, mergem împreună să mâncăm și să facem programul pentru următorea cântare. Nici nu mai rețineam dacă e cu noi sau nu. Eram și sunt concentrat pe muzică dintotdeauna. Fiind axat mereu pe creație câteodată par absent și visător.

Reporter: Te-ai îndrăgostit de Corina Caciuc?
Kamara: Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzica și de copiii mei. În rest este distracție. Misiunile mele pe pământul ăsta sunt copiii mei, să-i văd fericiți și cu precădere misiunea principală a vieții mele este Leon pentru care aș muta și munții din loc și nicio femeie pe lumea asta nu va putea să însemne ceva, mai ales să-i ia locul.

Reporter: Ce sfat i-ai dat lui Reghecampf?
Kamara: Cred că orice prieten familist sau tată ar da același sfat. Familia și copiii sunt tot ceea ce contează pe Pământ. Respectul este primordial într-o familie și faptul că-l știu pe Bebeto (n.r. fiul lui Reghecampf) de la botez m-a făcut să îi transmit și eu ceea ce toți prietenii au făcut-o. Să-și vadă de familia lui urgent.

Reporter: De ce făceai lecții de viață după o noapte tumultoasă?

Kamara: De mic eu mi-am crescut frații pentru că tatăl nostru a murit când eu aveam șapte ani. Am trei surori și un frate. Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați. Chiar lecția aceea de viață a fost ca ea să conștientizeze că se va face de cel mai mare râs dacă nu se oprește și dacă nu o ia pe calea cea bună și normală pentru un om.

Reporter: Se mutase cu tine Corina Caciuc?

Kamara: Niciodată! Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori cred când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești si parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe.

Reporter: Lumea vorbește că a plecat cu dansatorii tăi după concert.

Kamara: Nu vreau să vorbesc despre dansatori sau alte persoane căci fiecare are familie și acest subiect cu această fată chiar nu interesează pe nimeni. E lesne de înțeles că singura persoană care își face cu disperare reclamă în această poveste este cea necunoscută și sper că toată lumea a înțeles acest lucru. În această poveste ce este hilar că singura persoană care își face reclamă, căci este avidă după ea, este persoana necunoscută.

Anamaria Prodan a infirmat, la rândul ei, informațiile apărute în presă.

„Nu a avut nicio relație. În 3 zile cât a fost la un turneu, în Călimănești cineva a adus-o pe fată la Kamara, să o cunoască”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Femeia originară din Deva este cu 17 ani mai tânără decât Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-ar fi cunoscut la Dubai.

Citește și EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN, DATĂ ÎN JUDECATĂ! RĂZBOIUL DINTRE AMANTA LUI REGHECAMPF ȘI IMPRESAR SE MUTĂ LA TRIBUNAL

realitateaanamaria prodancorina caciuckamara