EXCLUSIV | Laudele primite de Gigi Becali în plină bătălie pentru titlu: „Acolo e filosofia școlii lui Hagi”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 12 mai 2021, ora 10:14,
gigi becali

FCSB este echipa din Liga 1 care folosește cei mai mulți jucători U21 în primul 11. Deși trupa lui Toni Petrea este implicată în lupta la vârf, acest lucru nu a diminuat numărul tinerilor trimiși în teren. 

Iar finanțatorul roș-albaștrilor pune pe primul plan promovarea acestora chiar și cu prețul pierderii titlului. Strategia este gândită de așa natură încât vistieria clubului să se umple în urma unor transferuri pe bani mulți, aidoma celui în care a fost implicat Dennis Man în această iarnă.

„E un lucru nemaipomenit ce se întâmplă acolo pe filosofia școlii lui Hagi. Bravo lui Gigi Becali pentru ce face la FCSB. Titlul cred că îl iau ei până la urmă, au foame de a câștiga plus că sunt și mai tineri și îi va ajuta. Cei de la CFR sunt mai maturi, dar ar fi mai bine ca anul ăsta să ia FCSB”, a fost poziția lui Virgil Colfescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

În acest moment, CFR are atuul unui punct avantaj și al meciului decisiv care se va juca la Cluj în ultima etapă a play-off-ului. Ambele candidate la titlu vor întâlni Craiova în acest final de sezon.

„Lupta e strânsă, dacă U Craiova nu ar fi câștigat la CFR era scoasă din cursă de atunci. Dar ei oricum vor câștiga Cupa României. Edi Iordănescu îmi este un bun prieten.

Are un analist video trimis de mine la CFR. O realitate surprinzătoare va fi Sepsi când va avea stadionul gata. Au o conducere bună, sezonul viitor vor pune bazele unei echipe care se va bate la titlu”, a mai indicat impresarul. 

CITEȘTE ȘI –>> Un fost jucător de la FCSB nici nu vrea să audă de Dinamo sau Rapid: “Niciodată nu voi juca acolo!”

 

fcsbVirgil Colfescugigi becalititlurealitatea
danemarca

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire