EXCLUSIV | Lupta la titlu, analizată de o legendă a fotbalului românesc: „Va fi concurență acerbă”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 10:26,
cfr campioana 2020

Anul trecut pe vremea asta, CFR era lider în Liga 1, chiar dacă ducea și lupta pentru calificarea în primăvara europeană, în grupele Europa League.  

Acum, echipa antrenată de Dan Petrescu are de recuperat 6 puncte față de liderul FCSB.

„CFR este într-o perioadă grea, se află într-o schimbare. Au un antrenor foarte destoinic, priceput și exigent în același timp care a câștigat trei campionate consecutive la conducerea clujenilor.

Acum sunt puțin în cădere, loviți de accidentări și de infectările cu COVID, neputând nici transfera jucătorii doriți de antrenor pentru a avea un lot echilibrat”, a fost analiza lui Remus Vlad, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Dacă CFR a suferit un regres față de acceași perioadă din 2019, FCSB este în ascensiune. Anul trecut, era pe poziția a șasea în campionat. Remus Vlad știe care este cheia succesului.

„Se pare că roș-albaștrii își revin și datorită faptului că a reapărut la echipă Thomas Neubert, pe care l-am prins și eu la Bistrița. El a reușit să pună echipa pe picioare și rezultatele se văd. Va fi luptă acerbă cu CFR, Craiova, nu cred că altcineva mai poate să mai acceadă acolo”, a completat fostul antrenor al celor de la U Cluj. 

Oltenii erau după 11 etape jucate din sezonul trecut tot pe poziția a doua. În 2020 au trei puncte mai mult însă.

„Craiova care are un lot bun. dar trebuie să acopere cheltuielile cu vânzarea de jucători. Oricât de dibaci este Rotaru e necesar să își vândă vârfurile.

În același timp nu trebuie să pună în pericol performanța, cumva să facă o jonglerie. Norocul lor este că au oameni pricepuți în conducere cum sunt Cârțu, Marcel Popescu, dar și alți foști jucători”, a mai spus Remus Vlad. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Exemplul oferit fotbaliștilor de astăzi de un fost căpitan al lui FC Argeș: “Atunci am căpătat curaj”

 

lupta pentru titluu craiovaliga 1remus vladcfr clujfcsbrealitatea
eriksen3

Pompiliu Popescu, despre starea de sănătate a lui Eriksen: „Are o afecțiune cardiacă!”

eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”