EXCLUSIV | Noi reproșuri pentru șefii FRF: „Îi interesează mai mult zona lor de confort”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 14:55,
burleanu puscas

Fostul pretendent la șefia forului de la Casa Fotbalului a delimitat apele în fotbalul românesc. 

A numit cei trei foști fotbaliști ai Generației de Aur care i se pare că au confirmat ca antrenori până în prezent și a lansat un atac la adresa conducerii Federației explicând motivele pentru care trciolorii nu au un selecționer mai scump.

„Singurii care au avut performanțe sunt Gică Hagi, Dorinel Munteanu și Dan Petrescu. Faptul că FRF nu vrea să plătească un selecționer ca lumea este cauzat și de faptul că ei nu doresc să aibă un om care să își spună punctul de vedere.

Îi interesează mai mult zona lor de confort. Dacă aveam un nume mare la conducerea naționalei, poate nu ajungeam să pierdem toate cele trei meciuri jucate în octombrie. Dacă mai ai și un consultant ca domnul Stoichiță care nu a cochetat cu școala avem o problemă”, a fost reacția lui Marcel Pușcaș, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.   

Fostul președinte al Stelei a numit și tehnicienii care consideră că au rămas definitiv în istoria fotbalului românesc.

„La noi singurii antrenori erau fie profesori, fie economiști, fie ingineri. I-aș putea numi aici pe Ștefan Kovacs, Angelo Niculescu, Cornel Dinu, Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Emeric Ienei, Mircea Rădulescu. Chiar și Răzvan Lucescu în ultima vreme demonstrează că se poate înscrie pe această listă”, a încheiat Pușcaș. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Selecționerul, băgat în corzi de un fost mare fotbalist: “Nu este în niciun caz idealul”

 

realitateapuscasfrfstoichitaburleanuantrenorigeneratia de aur