EXCLUSIV | Mesaj clar pentru Reghecampf din partea Anamariei Prodan: „Mi-aș dori foarte tare pentru el să se trezească!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 21 noiembrie 2021, ora 20:47,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Actualul antrenor al celor de la CSU Craiova a decis în urmă cu puțină vreme să divorțeze de femeia alături de care și-a petrecut o bună perioadă a vieții sale, din cauza relației sale cu Corina Caciuc!

Laurențiu Reghecampf a surprins pe toată lumea cu hotărârea sa, iar vestea că noua sa iubită este deja însărcinată a venit ca o adevărată bombă pentru Anamaria Prodan. Mai mult de atât, impresara a dezvăluit că nu s-a așteptat nicio secundă ca fostul soț să fie capabil de așa ceva și îl considera un familist convins.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan speră ca tehnicianul în vârstă de 46 de ani să se trezească la realitate și să conștientizeze faptul că alegerea sa nu a fost deloc una corectă.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, sursa foto: spynews.ro

„Fiecare își gândește viața cum crede mai bine. Eu am gândit viața și cariera lui Laurențiu Reghecampf și ca tată, și ca familist și ca profesionist, în alt fel. El gândea altceva și probabil a așteptat un moment în care să fie foarte sigur pe el și când a fost așa a luat decizia pe care o putem vedea cu toții astăzi.

Eu una nu l-am verificat niciodată în viața mea pe soțul meu. Toate mailurile noastre erau la comun. Eram mândră când vedeam că se uită toată lumea la soțul meu și îl admiră. Pentru mine încrederea este elementul care coordonează toate sentimentele pe care le pot avea doi oameni într-o căsnicie. Am sperat cu toții că Laurențiu se va trezi, dar nu se mai trezește niciodată. Mi-aș dori foarte tare pentru el să se trezească. Pentru copiii lui, pentru imaginea lui, pentru absolut tot!”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și VIDEO EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN, AȘA CUM MULȚI NU CREDEAU CĂ O VOR MAI VEDEA: „ARĂT MAI BINE CA ORICÂND!”

anamaria prodandeclaratiidivorțrealitateareghecampf