EXCLUSIV | Mesajul trimis lui Rădoi după anunțul unei posibile plecări: „Ar fi fraier să facă asta”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 18:05,
radoi

Adrian Bumbescu este și el un susținător al actualului selecționer și consideră că acesta nu trebuie să renunțe după ultimele meciuri din acest an, programate în luna noiembrie. 

Rădoi a fost numit în urmă cu aproape un an, dar din cauza pandemiei a debutat oficial abia în luna septembrie.

Eu zic că trebuie să i se dea credit lui Rădoi, el îl are alături doar pe Dică, trebuie ajutat și cu alți antrenori tineri. Eu îmi aduc aminte că pe vremuri Angelo Niculescu avea mai multe ajutoare. 

Și presa trebuie să îl spijine, din păcate cei care au venit de la tineret nu au făcut mare lucru, prea i-am lăudat atât după evoluțiile din trecut. Dacă Rădoi ar pleca ar fi fraier, nu prea l-ar mai lua multe echipe. Nu e vina lui, pentru că el ar vrea să facă o națională bună”, a declarat Adrian Bumbescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Fostul internațional dezvăluie care este capitolul la care fotbalul românesc stă cel mai rău și îl arată cu degetul chiar pe căpitanul naționalei.

„Cel mai slab stăm la fundași centrali, copiii se feresc de postul ăsta, lăsați-mă cu Chiricheș, joacă numai pentru el nu pentru echipă. Pentru Dragoș Grigore jos pălăria, are o bună lovitură de cap, Bălașa în schimb este slăbuț, alții sunt bătrâni.  

Nici la mijlocași centrali nu suntem grozavi. Totuși Rădoi a făcut prea multe schimbări de la un meci la altul, iar jucătorii nu prind încredere. Plus că nu poți avea o formulă tip pe care să o știe toți copiiii de pe stradă”, a mai adăugat fostul fundaș al Stelei. 

CITEȘTE ȘI –>> Gică Hagi, lecție pentru Gigi Becali: “Acel jucător doar acolo trebuie să joace, altfel devine vulnerabil!

bumbescuromaniaplecarerealitatearădoi
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe națională: „Rezultatele sunt dezastruoase!”

OctavianPopescu

Un fost internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă”