EXCLUSIV | Mesajul venit în săptămâna în care Bucureștiul ajunge pe harta Euro 2020: „Vom fi o gazdă pe cinste”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 10 iunie 2021, ora 13:52,
bucharest

Capitala României este pregătită pentru a organiza cele 4 meciuri din cadrul turneului final care va avea loc abia în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Anunțul că Arena Națională se va deschide pentru fani la cele 4 jocuri programate să aibă loc la Bcurești a bucurat pe toată lumea. Dacă în grupe, gradul de ocupare al stadionului va fi de 25 %, pentru întâlnirea din optimi el va crește la 50%.

„Cu spectatori va fi altceva, toți așteptăm acest moment, va fi un turneu final special pentru că se joacă în 11 țări, e primul format de genul ăsta în istoria competiției. Printre pretendentele la trofeu văd campioana mondială Franța, iar în urma ei Germania și Anglia. 

În privința organizării, pentru că s-a ocupat Gică Popescu sunt convins că o să fim o gazdă pe cinste, astfel încât poate o să mai primim și alte competiții pe viitor. Trebuie să ne descurcăm, o să facem treabă bună pentru că toată lumea se va implica pentru reușita aceasta”, a apreciat Cristi Popovici, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Reîntoarcerea spectatorilor pe stadioane s-a făcut încă înaintea încheierii sezonului precedent. Echipele care au terminat stagiunea mai devreme au ratat însă acest moment. Este și cazul celor de la Știința Miroslava.

„A fost destul de dificilă perioada asta, chiar dacă la Liga 3 nu veneau foarte mulți suporteri, Suceava și Rădăuțiul au fost cele mai afectate. Fără oameni în tribune nu mai conta că jucai acasă sau în deplasare. 

Pentru că nu mai era nicio diferență, acest aspect a fost important pentru jucătorii tineri că așa și-au putut propune victoria la fiecare meci”, a mai adus în discuție tehnicianul.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Organizarea Euro, provocarea supremă pentru România în 2021: “Nu am nici cea mai mică emoție”

organizarebucurestispectatori in tribunecristi popovicirealitateaeuro 2020
national-profimedia-0615494637

EURO 2020 | Austria și Macedonia de Nord au făcut spectacol la primul meci pe Național Arena

profimedia-0615415471

EXCLUSIV | Verdict dur în privința viitorului lui Christian Eriksen: „Sub nicio formă nu va mai juca!”