EXCLUSIV | Mircea Bornescu, mai sincer ca niciodată: ”Pe Craiova și Rapid le iubesc cel mai mult!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat joi, 19 noiembrie 2020, ora 19:47,
1-mircea-bornescu

Mircea Bornescu (40 ani), fostul portar de la Craiova, Rapid, Petrolul și Universitatea Cluj, e mai sincer ca niciodată.

”Pepe” rămâne sunt suporter înfocat al Craiovei și al Rapidului, echipe despre care spune că ”le iubește cel mai mult”. Fostul goalkeeper și-ar dori ca ambele echipe, dar și Petrolul și ”U” Cluj, să revină pe prima scenă a fotbalului românesc.

”Universitatea Craiova și Rapid sunt echipele pe care le iubesc cel mai mult. Pe unde am fost, am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. Nu pot să să spun că nu m-am simțit bine la Petrolul și la Universitatea Cluj. Îmi doresc ca toate să promoveze.

Am rămas cu mulți prieteni acolo. Aceste echipe au cei mai frumoși suporteri: Craiova, Rapid, Petrolul, Cluj, Dinamo.

Legat de revenirea mea, sunt două echipe pe care nu le pot refuza: Rapid și Craiova.” a declarat portarul cu 227 de meciuri în Liga 1 pentru realitateasportiva.net.

Citește și EXCLUSIV | Naționala e pe mâini bune: ”Ionuț Radu va fi portarul titular! E un lider, a demonstrat!”

Bornescu mizează pe olteni: ”Sunt favoriți la promovare!”

FCU Craiova 1948 e liderul Ligii a 2-a, iar ”Pepe” crede că alb-albaștrii vor promova în Liga 1 la finele sezonului.

”Prin prisma condițiilor, salariilor și a tot ceea ce se întâmplă, Craiova e favorită la promovare. E adevărat că nu mai sunt la nivelul de la începutul campionatului. Nedreptatea care i s-a făcut lui Adrian Mititelu, care a intrat nevinovat la închisoare, face ca această echipă să nu aibă rezultatele așteptate acum. Lipsa lui se va resimți. 

adrian-mititelu-fc-u-craiova

Pe Adiță (n.r. Adrian Mititelu Jr.) îl cunosc de când avea 6-7 ani. S-a maturizat foarte mult. Nu-i este ușor în momentul de față. E foarte inteligent, educat și se va descurca. Promovarea echipei și scoaterea tatălui său din închisoare sunt prioritare pentru el.” a mai spus Mircea Bornescu pentru realitateasportiva.net.

Citește și EXCLUSIV | Naționala e pe mâini bune: ”Ionuț Radu va fi portarul titular! E un lider, a demonstrat!”

rapidrealitatea sportivamircea bornescudeclaratiiexclusivcraiova
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”