EXCLUSIV | Mircea Lucescu poate deveni președintele Rapidului: ”E normal să rămân alături de club”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 07 aprilie 2019, ora 22:26,
Foto- Gazeta Sporturilor
Foto- Gazeta Sporturilor

Mircea Lucescu (73 ani) este așteptat cu brațele deschise la Rapid. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, este de părere că ”Il Luce” poate deveni președintele clubului în 2020!

Daniel Tudorache a dezvăluit în cadrul emisiunii Realitatea Românescă că Mircea Lucescu se poate întoarce la Rapid în anul 2020. Primarul Sectorului 1 este de părere că formația din Giulești este capabilă să reprezinte, din nou, România în cupele europene cu un antrenor tânăr ca Daniel Pancu și un președinte ca ”Il Luce”.

De asemenea, Tudorache a mai dezvăluit cum decurg lucrările la stadionul Rapid și a explicat câte locuri va avea noua arenă din Giulești.

”Am găsit prieteni pe care i-am rugat să investească în Rapid. Primăria Sectorului 1 nu a băgat nici un ban în club. În România, se vrea performanță, însă fără investiții. Toți ”greii” au zis că vor veni în Liga 1 alături de club. 

O să fac tot ce pot să ajut acest club. Când vom ajunge în Liga 1, în anul 2020, cu un antrenor ca Pancu și cu un președinte ca Mircea Lucescu, Rapid va avea o cotă mai mare. Toți își doresc ca acest club să reprezinte România în cupele europene.

Stadionul în maxim o lună va fi complet dărâmat. În vară trebuie să fie gata cu 14.000 de locuri, dar am vorbit cu primarul Sectorului 6 și se mai pot construi 2.000. Stadionul va ajunge undeva la 16.000 de locuri.” a declarat Daniel Tudorache în cadrul emisiunii Realitatea Românească.

Întrebat despre revenire, ”Il Luce” a explicat că este alături de club și îi urmărește cu mult interes pe giuleșteni: Sunt legat de Rapid, e normal să rămân alături de ei. Toată viața am fost antrenor, iar eu urmăresc cu mult interes revoluția Rapidului. Am văzut suporterii în număr cât mai mare și am văzut dorința jucătorilor de a ajunge acolo le unde este locul. Toți ne dorim revenirea marilor echipe, iar eu zic că este un progres.” a dezvăluit Mircea Lucescu în cadrul emisiunii Realitatea Românească.

Tehnicianul român a antrenat-o pe Rapid în sezoanele 1997-1998 și 1999-2000, stagiune în care a cucerit titlul cu formația din Giulești!

rapidexclusivdeclaratiimircea lucescudaniel tudorache