EXCLUSIV | Mitică Dragomir a dezvăluit viitorul lui Dan Petrescu! Pariul ”Oracolului din Bălcești”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 11:04,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a fost ofertat de Federația Română de Fotbal să preia postul de selecționer al echipei naționale.

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, consideră că această mutare are șanse minime de reușită. Fostul oficial spune că în cazul în care fostul fundaș va accepta postul de selecționer, o va termina cu antrenoratul.

Gașca de la federație nu se poate sparge. Dacă Angela Merkel își dă demisia și vine acum, nu-l poate bate pe Burleanu. În spate are un munte. E greu să ajungi la el fără să-l calci pe bătături. Stoichiță se descurcă remarcabil. Ce-a făcut Burleanu cu cei trei ‘crai de la răsărit’…lumea zice că s-a dus și ei l-au refuzat.

Transilvania nu renunță la Dan Petrescu, pentru echipa națională. Mai ales că s-a spus că FRF nu va plăti clauza de reziliere a contractului. Dan Petrescu e un tip deștept. Cine se duce la FRF își rupe gâtul. Ori e fripturist și nu are ce mânca ori își rupe gâtul. Fotbalul nostru e foarte jos acum.

Este o problemă de marketing. Dan Petrescu refuză postul de selecționer. Se duce la FRF doar dacă are ceva la cap. O termină cu antrenoratul dacă se duce acolo. Își încheie definitiv și irevocabil cariera. Potrivit este unul dintre Pițurcă, Anghel Iordănescu, Mircea Lucescu sau Cornel Dinu„, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Dumitru Dragomir

Citește și EXCLUSIV | COMISIA CENTRALĂ A ARBITRILOR, PUSĂ LA ZID DE UN GREU DIN FOTBAL: ”E O RUȘINE!”

echipa nationalarealitateaselectionerexclusivdumitru dragomirdan petrescu