EXCLUSIV | Momentul decisiv ratat de Dinamo. „Nu mai are identitate! Comunismul de la Dinamo trebuie să dispară”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 15 iunie 2020, ora 15:08,
galerie dinamo

Cristi Borcea a fost invitatul lui Claudiu Giurgea la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus. Fostul acționar de la Dinamo a dezvăluit că mai mulți oameni de afaceri au vrut să investească la echipă, dar lipsa infrastructurii i-a descurajat. 

Cristi Borcea, Dumitru Dragomir, Gigi Nețoiu, Nicolae Badea și Viorel Cataramă sunt câțiva dintre oamenii de afaceri care au vrut să investească la Dinamo. Victor Pițurcă era alegerea pentru funcția de antrenor.

Stadionul Dinamo n-a putut intra în programul de modernizare a arenelor bucureștene, pentru Campionatul European din 2020. Autoritățile n-au ajuns la un acord cu Nicolae Badea, fiind un litigiu pe rol. Ulterior, Primăria Sectorului 2 a anunțat că vrea să modernizeze arena din Ștefan cel Mare.

Dacă Dinamo făcea un stadion și semna atunci cu stadionul, ce a spus nea Mitică e adevărat, ăla era proiectul. Atunci intram mai mulți! În momentul în care se făcea stadionul, erau foarte mulți oameni cu bani… Dinamo devenea în momentul ăla cea mai bună și cea mai importantă echipă din fotbalul românesc.

Dinamo nu mai are stadion, nu mai are identitate. Aveam centru de copii… nu te mai identifici cu Dinamo! Nu mai ai nimic! Singura salvare care poate să vină de la suflarea dinamovistă e Popescu de la Sectorul 2 (n.a. – viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei), care a anunțat că se implică în sprijinirea unui proiect pentru complexul Dinamo.

Comunismul de la Dinamo trebuie să dispară! Nu există nicăieri în lume în centrul unui oraș 30 de hectare să ajungă în paragină… mă refer la tot complexul. Numai în mintea celor care au rămas cu comunismul vechi„, a spus Cristi Borcea la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 14 iunie 2020

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Dan Petrescu, la un pas de Dinamo! ”Am venit cu 500.000! Mă pusesem de acord cu el!”

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Bombă! Cristi Borcea: ”Dacă fac așa, le iau toate lojele! Dau bani la Dinamo!”

dinamoliga 1stadioninvestitiecristi borceadumitru dragomirrealitatea sportivaborcea
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină