EXCLUSIV | Motivul ultimei vizite din România a spaniolilor de la Dinamo: „Au profitat de acest lucru aprinzând un fitil!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 09 iunie 2021, ora 09:51,

Noii investitori spanioli din Ștefan cel Mare continuă să se joace cu nervii fanilor dinamoviști și refuză să dezvăluie ce au de gând să facă cu clubul din „Groapă”!

După ce au dispărut total din peisajul clubului în ultimele luni, iar suporterii din DDB au fost nevoiți să facă eforturi supraomenești pentru a ține echipa în viață, spaniolii refuză să facă deocamdată vreun pas concret în ceea ce privește soarta lui Dinamo. Rufo Collado, fostul director sportiv, a anunțat la ultima sa venire în România că se va întoarce la echipă, alături de Cortacero, și vor repara tot ceea ce au făcut greșit în ultimele luni.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, astfel că dinamoviștii și-au pierdut total încrederea în conducerea iberică. Mario Nicolae, managerul sportiv al clubului, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre Cortacero și oamenii săi și a mărturisit că în momentul de față nu există niciun semnal concret din partea acestora. Totodată, Nicolae a dezvăluit și adevăratul motiv pentru care Collado a fost în România luna trecută, spunând că intențiile sale au fost cu totul altele decât cele prezentate.

Sursa foto: Prosport.ro

„Nu mă pot pronunţa în privinţa spaniolilor. Din păcate, tot ceea ce au făcut aceşti aşa-zişi investitori a lăsat foarte multe semne de întrebare şi în momentul de faţă nimeni nu poate anticipa ceea ce au de gând să facă. Eu cred că ce trebuia să facă Cortacero era să iasă în faţă, nu neapărat public, dar să transmită mesajul cui trebuie să îl audă, şi să spună ‘domne, vreau să plec şi vreau atâţia bani!’

Citește și Dinamo ia în calcul o nouă intrare în insolvență: “Acest lucru nu înseamnă distrugerea clubului!”

Ei bine, în momentul de faţă nu există aşa ceva din partea ibericilor şi atunci ei nu au cum să îţi dea de înţeles că au un plan coerent. Nu putem să ştim cu exactitate ce au de gând, dar e destul de clar că aşa nu mai putem continua la nesfârşit. Dinamo trebuie să intre în normalitate cât de curând.

Ca să ştiţi de la mine, domnul Rufo Collado a fost în România doar să îşi recupereze din ce mai avea pe aici, lucruri personale, haine, dar vă daţi seama că nu putea să spună asta şi a profitat de acest lucru aprinzând un mic fitil. E foarte dificil să lucrezi în astfel de condiţii şi cu asemenea oameni!, a spus Mario Nicolae, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Contra regretă că i-a cunoscut pe spaniolii de la Dinamo: “Am fost păcălit să particip la această nenorocire!”

realitatealiga 1rufo colladodinamoPablo Cortacerodeclaratiimario nicolae
radoi

EXCLUSIV VIDEO | Mirel Rădoi, arătat cu degetul pentru că nu a rămas la Under 21: „A fost o manta de vreme rea”

dinamo suparare

EXCLUSIV | Noi amănunte despre viitorul lui Dinamo: „De unde să dea și suporterii atâția bani?”