EXCLUSIV | O echipă de Liga 2 și-a făcut strategia pentru primăvară: „Ne vom consolida pentru a reuși promovarea”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 18:15,
Sursă foto: Sportul.com
Sursă foto: Sportul.com

Concordia Chiajna este una dintre formațiile care se va lupta pentru accederea în primul eșalon în a doua parte a sezonului. 

Ilfovenii au terminat anul pe poziția a 4-a, la trei puncte de un loc promovabil. U Cluj, Poli Timișoara și FC Buzău sunt adversarele vulturilor verzi în etapele rămase de jucat din campionatul regular. Florin Matache este antrenor cu portarii la trupa pregătită de Claudiu Niculescu și „a dat din casă” înainte ca fotbaliștii divizionarei secunde să ia vacanță.

„Am avut un parcurs bun până acum, puteam avea și mai multe puncte, dar au fost și meciuri în care am fost norocoși.  Deocamdată important este să intrăm în play-off și apoi vom vedea pe ce loc ne vom clasa. Mai avem o zi de antrenamente, după care Claudiu va face strategia pentru la iarnă când ne vom consolida în vederea părții secunde a sezonului”, a dezvăluit Florin Matache, în exclusivitate pentru cititorii realitateasportiva.net. 

Sursă foto: Razvan Păsărică/SPORT PICTURES

CITEȘTE ȘI –>> DRAMA PRIN CARE TRECE ADRIAN MUTU: „E MAI MULT DECÂT TRIST. E FOARTE TRIST”

Concordia este la primul sezon în care atacă promovarea, după retrogradarea din Liga 1, din urmă cu doi ani și jumătate. Concurența este alta în această ediție crede Florin Matache, oferind și un argument în acest sens.

„Cred că față de celelalte stagiuni sunt echipe îmbunătățite ca joc și ca loturi, s-au făcut foarte multe puncte. Dacă vă aduceți aminte anul trecut s-a câștigat sezonul regulat cu 35 de puncte, acum prima clasată are deja 42, deci echipele care se află pe primele locuri sunt mai bune decât cele de anul trecut.

Este un decalaj între primele două eșaloane, dar nu unul insurmontabil. Ați văzut că Mioveniul a plecat cu șansa a doua la baraj în vară, dar a reușit să se impună. Plus că se joacă în dublă manșă aceste confruntări decisive”, a mai atras atenția fostul goalkeeper.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | EXPERIENȚĂ INCREDIBILĂ PENTRU UN FOTBALIST CU CV IMPORTANT: „MĂ AȘTEPTAM SĂ SE ALEAGĂ PRAFUL ÎN ORICE SECUNDĂ”

 

florin matacheliga 2realitateapromovareChiajna