SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Oficialii FRF, atacați dur de un om din fotbalul românesc: „Haideți să învățăm legile și să nu mai facem scandal!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 20:25,
FRF
FRF

Actuala conducere a Federației Române de Fotbal este tot mai contestată în fotbalul românesc, iar acum a venit rândul lui Florin Manea să îi ironizeze pe cei care se află în momentul de față în fruntea forului național!

Agentul i-a criticat pe actualii conducători ai FRF, despre care a spus că nici măcar nu cunosc regulamentul fotbalului românesc. Manea consideră că lipsa se strategie a forului condus de Răzvan Burleanu a făcut ca România să fie ocolită de performanțe în ultimii ani.

„Eu, personal, cred că echipa națională nu este nici a lui Burleanu și nici a celor de la FRF. Este echipa noastră, a țării. Noi nu avem performanțe pentru că nu avem strategii. Ai văzut vreodată o listă, un plan? Totul este o vrăjeală din partea celor de acolo.

Știi ce e mai dureros? Sunt oficiali ai Federației care nici măcar nu știu legile fotbalului. Mă uitam la Mihai Stoichiță, cu tot respectul, m-a bufnit râsul. Cu suspendări, nu știa despre jucătorul în cauză că nu mai este eligibil și tot așa. Haideți să învățăm legile și să nu mai facem scandal. Este hilar însă când văd anumite declarații.” a spus Florin Manea, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | RĂZVAN BURLEANU, DE NECLINTIT DIN FRUNTEA FRF: „NU VA MAI CANDIDA NIMENI ÎN AFARĂ DE EL!”

florin maneadeclaratiiburleanurealitateafrf