EXCLUSIV | Omul care i-a răpus pe nemți e categoric: „Acesta trebuie să fie obiectivul nostru”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 11 ianuarie 2021, ora 15:22,
romania 2004
romania 2004

A trecut mai bine de o lună de la momentul tragerii la sorți a prelimianriilro CM 2022 și lumea fotbalului de la noi continuă să calculeze șansele naționalei de a ajunge la prima ediție care se va desfășura în zona Golfului Persic. 

Germania pare favorită grupei, în care România se va mai duela cu Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Doar prima clasată merge direct la turneul final, ocupanta poziției secunde va trebui să mai câștige două baraje ca să prindă și ea biletele de Qatar.

„Cu Germania nu ai nicio șansă, obiectivul nostru trebuie să fie locul secund în această grupă de calificare. Fotbalul s-a echilibrat în ultimul timp, am încredere că putem termina pe poziția a doua.

Chiar și dacă vom fi la finalul meciurilor din grupă pe locul 2 și prindem barajul va fi greu să ajungem la competiția de anul viitor”, a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Fostul jucător, antrenor și oficial al „câinilor” are amintiri plăcute de la un meci disputat în fața panzerelor. Atunci a marcat singurele sale două goluri sub tricolor, în amicalul istoric jucat în Giule;ti, în primăvara lui 2004. România s-a impus cu 5-1.

„La națională mereu există presiune și se cer calificări, nu se poate altfel. La câte turnee finale am ratat în ultimul timp nu cred că ar mai fi considerat un mare eșec dacă nu mergem în Qatar”, a mai punctat Dănciulescu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | S-a găsit motivul anului dezastruos pentru arbitrii Ligii 1: “Aici e o poveste veche”

amintirigermaniaCM 2022preliminariiromaniarealitateadănciulescu