EXCLUSIV | Omul cerut pe banca naționalei, lângă Rădoi: „Are experiența necesară”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:46,
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

La aproape doi ani de la instalarea sa la conducerea primei reprezentative, actualul selecționer este aproape de finalul primei sale campanii de calificare. 

Chiar dacă Rădoi are ca obiectiv prezența în Qatar, multe voci susțin că el ar trebui să continue la lot chiar și în cazul unei ratări. Iar Giani Căpușă vine și cu un exemplu edificator în acest sens.

„Patru ani i-aș da mână liberă lui Rădoi, așa a procedat și Belgia în trecut. I-au lăsat în pace, nu le-au zis nimic și după o anumită perioadă îi poți cere aia și aia. Și atunci nu ar mai exista întrebările alea la conferințele de presă în privința plecării lui. E adevărat că la noi niciun selecționer nu a avut mai mult timp la dispoziție” , a fost părerea lui Giani Căpușă, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

Acesta cere „întăriri” pentru Rădoi la viitoarele partidele din preliminariile CM 2022.

„Cred că Rădoi nu vrea să asculte de nimeni. Dacă eram în locul lui îl sunam pe nea Mircea Lucescu în fiecare zi.  Eu mă uit la Stoichiță, a antrenat mai multe echipe naționale și are experiență. Ar trebui să stea pe bancă lângă el să îl ajute un pic. Dar ori e Mirel prea mândru, ori nu vrea nea Mihai să se bage. Nici secundul nu prea vine să discute cu el”, a considerat fostul fotbalist băcăuan. 

CITEȘTE ȘI –>> RĂDOI ŞI-A ALES STRANIERII! REVENIRI SPECTACULOASE PRINTRE TRICOLORI

realitatearomaniastoichitaGiani Capusarădoi