EXCLUSIV | Paul Anton este optimist în privința lui Dinamo: „Sper ca după meciul de aseară să deblocăm toate problemele de la club!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 19:47,
Dinamo Anton
Dinamo Anton

Dinamo a reușit aseară să simtă din nou gustul victoriei, după meciul de aseară contra celor de la FC Voluntari, încheiat 3-0!

Unul dintre jucătorii de bază ai clubului din Ștefan cel Mare, Paul Anton (29 de ani), a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația de la formația „alb-roșie”. Anton a ținut să le dedice victoria de aseară suporterilor dinamoviști.

„Joi seară au fost la noi cei din DDB și ne-au transmis faptul că înțeleg situația, că sunt alături de noi și aseară probabil și datorită lor și lui Mister am reușit să câștigăm și pe această cale vreau să le dedic victoria pentru că și-au arătat mereu devotamentul și loialitatea față de acest club!”a declarat Paul Anton în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Mijocașul „câinilor” are în continuare încredere în echipa sa și speră că odată cu rezultatul pozitiv înregistrat aseară, investitorii spanioli vor începe să vireze banii pentru rezolvarea problemelor financiare. Anton este de părere că în momentul în care la Dinamo va exista liniște din punct de vedere financiar, lucrurile vor merge în direcția dorită.

Citește și Gică Popescu îi pune la punct pe contestatari, după meciul cu Danemarca: “Trebuie să fii tâmpit să faci asta!”

„Am mare încredere în echipă, tind să cred că până acum a fost totul doar o consecință a acestei situații de nesiguranță de la club, iar la cum văd eu lucrurile acum, chiar cred că dacă aceste probleme financiare se vor rezolva, echipa va crește de la meci la meci și automat vor veni și rezultatele mult așteptate.

Din păcate noi nu puteam să controlăm aceste probleme de ordin financiar, dar sper că odată cu victoria de aseară să deblocăm situația din toate punctele de vedere, iar noi trebuie să arătam în continuare atitudine și profesionalism, cel puțin până în decembrie și după o să vedem ce va fi!”, a mai declarat Anton.

Ulterior, Paul Anton a discutat și despre situația antrenorului dinamovist, Cosmin Contra, care și-a manifestat dorința de a pleca de la echipă. Mijlocașul „câinilor” spune că și-ar dori ca „Guriță” să rămână la echipă și împreună cu jucătorii să pună umărul la redresarea situației de la club.

„Nu știm ce va decide Mister, noi am auzit doar de prin presă ce s-a discutat, dar e foarte supărat pentru că i s-au promis foarte multe lucruri, așa cum ni s-au promis tututor, că este un proiect mare și cu iluzii, dar din păcate nu s-a întâmplat nimic din ceea ce ni s-a spus la început. Din nefericire toate problemele îl vizează pe domnul Contra, deoarece toată lumea spune că el este garantul acestui proiect, dar eu sper să rămână, să se rezolve problemele și să avem rezultate!”, a mai adăugat fotbalistul de 29 de ani.

Dinamo ocupă în acest moment pe locul 14 în Liga 1, cu 9 puncte acumulate în cele 11 meciuri disputate în actualul sezon. Înainte de meciul cu FC Voluntari, „câinii” veneau după șase meciuri fără victorie în campionat.

Citește și EXCLUSIV | Analiza lui Dinamo după aproape un tur de campionat: “Nu se poate spune asta despre ei”

antonliga 1dinamorealitateadeclaratii