EXCLUSIV | Pe Roma o așteaptă infernul în Gruia: „Vor face meciul vieții lor!”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 11:10,
cfr-echipa-dan-petrescu-_-bucurie-_-sursa-FB-CFR-CLUJ

Clujenii sunt la egalitate de puncte cu elvețienii de la Young Boys, la jumătatea parcursului din grupele Europa League. 

Iar pe 10 decembrie se vor ști echipele care vor merge în faza eliminatorie a competiției.

„În primăvara europeană ar putea să se califice, dar mai mult de atât nu cred că ar putea să reușească. Va fi mai greu să ajungă în 16-imile Europa League decât a fost în sezonul trecut.

Îmi este teamă pentru componența lotului la aceste jocuri. Dar am încredere în Dan Petrescu și eu zic că pot să facă o figură frumoasă cu Roma. Iar apoi cu o ciupeală în meciurile viitoare pot termina grupa în primele două poziții”, a fost comentariul lui Remus Vlad, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.   

CFR trebuie să se și revanșeze în fața italienilor după ce în tur, clujenii au suferit cea mai drastică înfrângere din istoria participărilor în cupele europene.

„Joacă împotriva Romei, care a distrus-o acolo. Dacă Roma vine cu pieptul înainte și cu capul sus, se va lovi de o echipă cu o mobilizare și o determinare fantastice.

Și așa cum a zis Dan Petrescu de niște fotbaliști care sunt pregătiți să facă meciul vieții lor. Iar în aceste condiții pot să obțină un rezultat favorabil, asta înseamnă inclusiv un egal”, a mai subliniat fostul căpitan al celor de la FC Argeș.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Lupta la titlu, analizată de o legendă a fotbalului românesc: “Va fi concurență acerbă”

 

primavara europeanaas romaremus vladcfr clujrealitateaEuropa League
Fans of FC Dinamo Bucuresti  during the game between CFR Cluj Napoca vs  FC Dinamo Bucurestit, at Dr. Constantin Radulscu Stadium, Cluj Napoca, RomaniaPhoto: Cronos/Manases Sandor

Vedeta Macedoniei de Nord, despre fanii lui Dinamo: „Au făcut o atmosferă incredibilă”

199687261_218285483304693_3115810598448363919_n

Suma incredibilă pe care i-ar fi cerut-o un judecător lui Gigi Becali pentru a prelua Steaua!