EXCLUSIV | Pericolul cel mai mare care o pândește pe Dinamo! Termenul până la care datoriile trebuie stinse

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021, ora 14:46,
dinamo fani

Dinamo este într-o situație mai dificilă decât în primăvara anului trecut atunci când tot suporterii au reușit să achite câteva dintre obligațiile clubului astfel încât gruparea alb-roșie să primească licența pentru sezonul în curs. 

Acum, problema este că datoriile sunt mai mari după ce patronatul spaniol a împovărat societatea cu salarii exorbitante care până în acest moment nu au fost achitate. Iar 31 martie este termenul dat de FRF pentru prezentarea dosarului de licențiere în care oficialii trebuie să demonstreze că nu există datorii scadente din 2020. Cu excepția celor pentru care s-a semnat o reeșalonare a lor.

„Salariile sunt foarte mari, mai sunt și cei care au plecat și își cer banii și FRF și LPF te depunctează dacă nu plătești. Plus că mai sunt angajații care nu și-au mai luat salariile de nu știu câtă vreme. Așa se întâmplă dacă struțul ăla din Spania stă cu capul în nisip și nu răspunde la telefon. 

Acum aștept cu mare interes ședința Consiliului de Administrație de pe 21 ianuarie. Sunt curios, iar vine ăla? Pe cine mai bate cu bodyguarzii lui? Așa sunt românii, întorc și obrazul celălalt după ce au primit o palmă”, a fost reacția lui Claudiu Vaișcovici în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Ipoteză cutremurătoare pentru suflarea dinamovistă: “Pot să cred că e băgat cineva tot de aici!”

 

claudiu vaiscovicirealitatealicentaddbdinamodatorii stinse
Romania v Croatia, 2019 UEFA European Under-21 Championship, Group C, Football, San Marino Stadium, Serravalle, San Marino – 17 Jun 2019

Varianta Gică Hagi, tot mai cerută pe banca naționalei: „În primul rând ar impune respect!”

cristiano ronaldo

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, după încă un meci care va rămâne în istorie: „Sunt foarte recunoscător”