EXCLUSIV | Petrache, pus la colț de Ministrul Sportului! Becali are undă verde: ”FCSB poate juca pe Arcul de Triumf”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 06 septembrie 2020, ora 20:54,
gigi-becali-ionuț-stroe-fcsb

Ministrul Ionuț Stroe îi dă o veste uriașă lui Gigi Becali. FCSB își va putea disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„FCSB va putea juca pe stadionul „Arcul de Triumf”. Această arenă va fi în proporție de 90% a Ministerului Tineretului și Sportului. Lucrăm în momentul de față la zona de utilități și la zona de monitorizare”, a spus ministrul Ionuț Stroe în cadrul emisiunii „Realitatea Sportivă” de la Realitatea Plus.

Ministrul a vorbit și despre poziția președintelui Federației Române de Rugby, Alin Petrache, care susține că stadionul „Arcul de Triumf” va intra sub administrația FRR și că FCSB nu va putea să-și dispute meciurile de pe teren propriu acolo.

„Îmi este foarte drag rugbyul, îmi este dragă FRR, cu siguranță acest stadion, prin tradiție, este locul de desfășurare a meciurilor de rugby, dar ce a fost acolo și ceea ce este în momentul de față sunt două chestiuni total diferite. Ei până acum foloseau acel stadion în mod gratuit, deci nici nu-l administrau…” a mai spus ministrul Stroe.

Citește și • EXCLUSIV | FANII CS U Craiova vor fi în al nouălea cer! Ionuț Stroe: ”Acest club continuă activitatea și tradiția”

liga 1realitateafcsbionut stroegigi becali
cristiano ronaldo

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, după încă un meci care va rămâne în istorie: „Sunt foarte recunoscător”

cortacero dinamo

Veste bombă pentru dinamoviști: „Am auzit că Pablo Cortacero vine la Bucureşti!”