EXCLUSIV | Petroliștii nu și-au pierdut speranța! „Suntem încrezători, trebuie să promovăm”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 27 septembrie 2020, ora 18:58,
Petrolul-Ploiești

Costel Lazăr a analizat în exclusivitate pentru Realitateasportiva.net situația în care se află „lupii galbeni” după eșecul suferit în fața formației Dunărea Călărași.

Președintele executiv al Petrolului a comentat meciul pierdut sâmbătă de „galbeni albaștri”, pe teren propriu, scor 0-1, împotriva echipei din Călărași.

„A fost un joc pe care l-am dominat în prima repriză, în proporție de mai mult de 100%, cu ocazii foarte mari, pe care nu am reușit să le fructificăm. După care în repriza a doua, de prin minutul 60 s-a echilibrat puțin jocul, a venit acel nefericit moment, de lipsă de inspirație a lui Manolache, care a recurs la un atac decisiv la centrul terenului și a primit al doilea galben și cu toate acestea, chiar și în inferioritate numerică am avut momente bune de joc, dar dacă nu marchezi, o face adversarul, ăsta e fotbalul, te pedepsește”, a declarat Costel Lazăr, pentru realitateasportiva.net.

costel-lazăr-petrolul-ploiești

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV | Vin întăririle pentru promovare! Petrolul își betonează defensiva!

Costel Lazăr are încredere că „lupii galbeni” nu vor mai rata promovarea în Liga 1 anul acesta.

Suntem încrezători că trebuie să promovăm, va trebui să promovăm, trebuie să ne redresăm cât mai repede și să adunăm puncte. Păcat, pentru că era un moment prielnic să trecem pe primul loc, dar cu siguranță vom depăși acest moment și vom redresa lucrurile”, a spus Costel Lazăr, pentru realitateasportiva.net.

În acest moment, Petrolul se află pe locul 4 în Liga 2, cu 9 puncte, la doar 2 puncte în spatele liderului ASU Poli Timișoara.

Petrolul întâlnește, în deplasare, formația ACS Viitorul Tg. Jiu, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 11:00, în etapa a șasea din Liga 2.

VEZI ȘI EXCLUSIV | Petrolul își aduce portar cu experiență! Ce spune Costel Lazăr

costel lazarpetrolul ploiestipromovarerealitateadunarea calarasiesecdeclaratii
Adrian Nastase

Dezvăluirile unui fost impresar de fotbal, fost coleg de puşcărie cu Adrian Năstase: ,,Era privilegiat”

Ilie Nastase

Iie Năstase s-a decis unde vrea să-şi amplaseze statuia: ,,Am înnebunit cu toţii?”