EXCLUSIV | Petrolul își aduce portar cu experiență! Ce spune Costel Lazăr

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 27 septembrie 2020, ora 16:30,
costel-lazăr-petrolul-ploiești

Viorel Moldovan (48 de ani), antrenorul Petrolului Ploiești, își cunoaște în mare măsură fotbaliștii pe care va conta în acest sezon de Liga 2.

Costel Lazăr, președintele executiv al „lupilor galbeni”, a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că trupa de pe „Ilie Oană” se află în negocieri avansate cu doi fotbaliști, un portar și un fundaș central.

Potrivit spuselor lui Lazăr, cei doi vor fi ultimii fotbaliști care vor mai sosi la Petrolul, urmând ca Viorel Moldovan, antrenorul „lupilor”, să ia ultima hotărâre.

„Ne mai interesează și un portar pentru că vedeți ce se întâmplă, nu avem certitudinea că lucrurile se derulează ca înainte de pandemie. Avem în vizor câteva subiecte, să vedem, săptămâna aceasta vom decide, mai ales că Cebotari va pleca la naționala Moldovei.

Sunt și români și străini. Împreună cu Viorel Moldovan vom lua o hotărâre care să fie de bun augur pentru echipă. Bineînțeles că va prima valoarea.”, a declarat Costel Lazăr, pentru realitateasportiva.net.

VEZI ȘI EXCLUSIV | Vin întăririle pentru promovare! Petrolul își betonează defensiva!

Oficialul Petrolului a vorbit și despre posibilitatea ca ploieștenii să mai aducă un atacant.

„Avem Balint, Buhăescu și Diarra care este accidentat. Nu cred că mai este cazul sa mai aducem alt atacant, eu zic că dacă toți 3 vor fi apți, suntem acoperiți, dar dacă va apărea ceva wow, să zicem, de ce nu?”, a spus Costel Lazăr, pentru realitateasportiva.net.

Petrolul întâlnește, în deplasare, formația ACS Viitorul Tg. Jiu în etapa a șasea din Liga 2, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 11:00.

transferurilupii galbenicostel lazarpetrolul ploiestirealitateadeclaratii
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”