EXCLUSIV | Planurile Craiovei pentru sezonul următor au fost dezvăluite: „Sper că o să le iasă”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 18 mai 2021, ora 11:16,
rotaru craiova

Oltenii lui Ouzounidis luptă pentru podium și pentru trofeul Cupei României în acest final de sezon, dar alb-albaștrii vor ataca din nou titlul în stagiunea viitoare. 

Confirmarea vine de la Emil Săndoi, omul care i-a antrenat pe „juveți” la primul lor sezon de după promoavarea în Liga 1.

„Craiova își propune titlul ca obiectiv și este și normal pentru că au condiții deosebite. Așa va fi și sezonul viitor, sunt multe ingrediente care duc la succesul final, este o competiție de lungă durată.

Nu trebuie să te îmbeți cu apă rece după câteva rezultate pozitive pentru că uitați exemplu, au fost niște victorii la început după care au venit câteva înfrângeri înlănțuite. Lucru pe care nimeni nu și-l dorea, acolo este o stabilitate, a fost o strategie. Nu le-a ieșit, sper că o să le iasă în viitor”, a declarat tehnicianul de 56 de ani în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

În sezonul următor, Craiova se va duela cu rivala din oraș. FC U Craiova, trupa patronată de Adrian Mititelu a promovat în Liga 1.

„Eu mă bucur că a promovat și cealaltă echipă din Craiova, sunt două reprezentante ale fotbalului craiovean, asta nu face decât să crească interesul pentru ambele echipe. 

Sunt și orgolii la mijloc, fiecare dintre echipe va dori să aibă rezultate cât mai bune pentru fotbalul craiovean și cel românesc, este un aspect benefic”, a completat Săndoi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un antrenor din Liga 1 a anticipat deznodământul partidei dintre Sepsi și FCSB: “Este una dintre cele mai bune echipe din România”

rivalitatefc u craiovarealitateaemil săndoiplanuriu craiova
stipe vucur

Imagini incredibile cu Stipe Vucur înainte să ajungă la FSCB! Un cunoscut fotbalist român, implicat și el

Dinamo, Sorescu, bucurie

Unul dintre titularii lui Dinamo, dorit de echipe din Serie A