EXCLUSIV | Porumboiu n-are milă de FCSB: ”Amatori! Sunt jucători de fotbal, dar nu fotbaliști!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 16:55,
fcsb slovan
fcsb slovan

FCSB a fost eliminată din Europa League, iar Adrian Porumboiu n-are milă de echipa lui Gigi Becali.

Formația roș-albastră a fost învinsă de Slovan Liberec în turul trei preliminar, scor 0-2. Bucureștenii au avut pe teren o echipă improvizată, din cauza cazurilor de COVID-19.

Adrian Porumboiu (69 ani), fostul arbitru internațional și finanțator la FC Vaslui, a fost cu ochii FCSB-ului, însă doar un singur jucător l-a impresionat: Cătălin Straton.

Întrebat despre prestația roș-albaștrilor, Porumboiu a dat de pământ cu fotbaliștii care au evoluat seara trecută în meciul cu Slovan Liberec.

”FCSB a arătat ca o echipă de amatori. Degeaba ai luat jucători special pentru meciul ăsta, aduși de pe la Sibiu. Rămâne scrisă eliminare, indiferent de scuza pe care o cauți. Unii nu înțeleg că sunt doar jucători de fotbal și nu fotbaliști.

Steaua are câțiva fotbaliști. Rădoi dacă făcea două antrenamente juca mai bine ca jucătorii FCSB-ului în meciul cu Slovan. Dacă era cu echipa întreagă le dădea lejer 4-5 goluri. E bine că nu l-au avut pe Vlad. L-au luat pe Straton și sunt asigurați.” a declarat Porumboiu pentru realitateasportiva.net.

adrian porumboiu

Rezumatul meciului FCSB – Slovan Liberec

Citește și EXCLUSIV | Un greu din fotbalul românesc o avertizează pe Dinamo: “E dificil să emită pretenții” 

fcsbdeclaratiiexclusivrealitatea sportivaadrian porumboiu