EXCLUSIV | Prima problemă pe care trebuie să o rezolve Reghecampf la Craiova: „Au nevoie urgent de asta”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021, ora 20:28,
reghecampf
reghecampf

Fostul antrenor al celor de la FCSB este pregătit să își înceapă aventura în Bănie dacă nimic nu va da peste cap planul stabilit de acesta cu finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru. 

Craiova este în pierdere de viteză în Liga 1 după un început de sezon la care nici măcar alb-albaștrii nu visau. Au fost șapte victorii consecutive în debutul stagiunii însă accidentarea lui Koljic a afectat parcursul ulterior al juveților.  Din cele 13 meciuri disputate în campionat de la acel moment, doar în două dintre ele Craiova a marcat mai mult de un gol. Iar criza din ofensivă este vizibilă și pentru Liviu Ganea.

„Lucrurile nu au funcționat cum se așteptau cei de acolo. Craiovei îi lipsește atacantul, un marcator. Stau bine pe linia de fund și la mijloc, dar nu sunt ajutați în atac. Le trebuie un număr 9 adevărat pentru că Mamut nu îndeplinește condițiile astea pentru a fi un marcator al echipei.

Eu asta văd, au nevoie de un vârf pur sânge care să fie mult mai prieten cu mingea, un marcator pur sânge, au nevoie de cineva care trebuie să le bage mingea în poartă”, a fost comentariul lui Liviu Ganea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Iar cifrele vin în sprijinul acestor vorbe. Universitatea are abia al optulea atac al Ligii cu 22 de goluri marcate tot atâtea câte au și Dinamo și FC Voluntari. În schimb, FCSB are dublul numărului reușitelor echipei lui Papură din primele 19 etape ale actualului sezon.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum a recuperat CFR-ul distanța față de liderul FCSB: “Lucrurile s-au așezat după venirea lui Edi”

liviu ganeaatacantrealitateareghecampfu craiova