SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Prima reacție a LPF după ce Anamaria Prodan și-a anunțat candidatura! „O confruntare electorală va fi interesantă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 03 mai 2020, ora 20:17,
anamaria-prodan-Reghecampf
anamaria-prodan-Reghecampf

În exclusivitate la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Anamaria Prodan Reghecampf a anunțat că vrea să candideze la președinția Ligii Profesioniste de Fotbal, în 2022. Impresarul l-a atacat pe Gino Iorgulescu, considerând că nu-și face treaba la LPF.

În replică, tot la emisiunea moderată de către Claudiu Giurgea, secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a declarat că o confruntare electorală între Gino Iorgulescu și Anamaria Prodan ar fi benefică pentru fotbalul românesc.

Gino Iorgulescu (63 de ani) este șeful LPF din noiembrie 2013, luându-i locul lui Dumitru Dragomir, care conducea Liga de 17 ani.

Recent, Gino Iorgulescu a fost foarte implicat în modul în care fiul lui, Mario, se recuperează după accidentul rutier suferit în 2019. Gino Iorgulescu este în Italia, acolo unde este internat Mario.

Până la alegeri mai e ceva vreme, următoarele alegeri sunt în 2022. Gino Iorgulescu e foarte bine. E adevărat că deocamdată a rămas blocat în Italia, dar, de îndată ce restricțiile vor fi ridicate, se va întoarce în țară. Ne-am asumat greșeala în zona de comunicare, n-am comunicat suficient de bine și îndreptăm lucrurile.

Dacă există nemulțumiri, sunt unul sau două cluburi. E dreptul fiecăruia să spună ce vrea. Îmi place critica argumentată, dacă am afla și de ce suntem depășiți, aș putea să răspund la această critică. O confruntare electorală categoric va fi, ar fi extrem de interesantă și cred că ar fi o premieră.

În această perioadă, domnul Iorgulescu a ținut legătura cu președinții de cluburi, a aflat care sunt problemele lor. Acea afirmație că nu e prezent nu se bazează pe fapte„, a spus Justin Ștefan, la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 3 mai 2020

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Bombă! Cine îi poate lua locul lui Gino Iorgulescu la LPF: ”Aș putea conduce orice!”

anamaria prodanjustin stefangino iorgulescupresedințieliga profesionista de fotbalLPF